Fiasko, Sverige! Men än är det INTE över!

Fiasko, Sverige!
Det där var INTE vackert.
Det där var ABSOLUT oväntat.
Fan.
Jag hoppas innerligt att de får en tankeställare och skärper sig i målskyttet till mtachen mot Paraguay, för det är INTE över än. Trots det här prakt fiaskot så har vi chansen. Och vi ska fan ta den! För vi kan bättre än detta, mycket bättre....
0-0.
De där siffrorna kommer nog att kommas ihåg låååååång tid framöver... det tror i alla fall jag. Fan att vi inte kunde ta tre poäng. Och så går England och vinner på ett skitmål mot Paraguay! Fan.
Förlåt för mina svordomar. Ska sluta.

Eftermiddagen som började så bra. Solen sken, varmt och skönt. VM-match mellan England - Paraguay. Grillning. Och så det som vi såg fram emot, Sveriges målkalas mot T&T.- Men så blev det inte. Det blev en mtach som Sverige styrde men inte kunde vinna.
Dåligt.

Sen avslutade vi alla besvikna supportrar med att spelka kort till 00:00. Jag förlorade "Rummi" men vann i "Plump". Det var okej. Men det enda ALLA eltade och suckade fram mellan givarna var; "0-0... hur... men... fan.... varför... men... 0-0... åhhhh".
Där satt vi.
Besvikna.
Och spelade kort.
Men som sagt, vinst mot Paraguay och sedan oavgjort mot England bör räcka.

Varmast,
//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Spanskmannen

Med det här spelet och Zlatan på plan kan till och med Malta och San Marino känna sig säkra! Paraguay är ungefär lika mycket bättre än T&T som Brasilien är bättre än Allstars BK.

Jag tror det är stenkört nu, att Paraguay eller England ens är nära att tappa poäng mot T&T finns ju inte på kartan. När Sverige sedan får stryk mot England är det spiken i kistan...

Postat av: Fredrik

Till Spanskmannen:
haha du är väldigt negativ nu... Jag tror fortfarande på avancemang. Som sagt, en vinst mot Paraguay och minst oavgjort mot England. Som vi alla vet, Sverige är inte bra på att föra spel. Aldrig vart. Vi blir aoutomatiskt bättre mot svårare lag. Men, 0-0 mot T&T ÄR ett fiasko. Fy fan. Men vi dominerade spelet, men lyckades dock inte få in bollen. Det är under all kritik. De måste rycka upp sig till nästa mtch. Och in med Källström, ut med Svensson. Ut med Zlatan och in med Allbäck!

Må FINT

2006-06-11 @ 13:34:48
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Lisa

Bör räcka, men kan vi lyckas? Kan vi inte slå 10 debutanter från det minsta landet i VM, hur ska vi då kunna spela oavgjort mot England.... Men du, det är bra att någon har hoppet kvar, det kan man komma långt med : )

2006-06-11 @ 14:15:52
URL: http://dorleen.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till Lisa:
Alltså. Om man ser till matchen... så är inte spelet i sig så jävla uselt. Sverige för spelet och spelar i stort sett 90 minuter på en planhalva. Men. Vi tar för dåliga avslut och spelar väldigt enkkelspårigt. Vi måste avriera oss mer och INTE slänga in en massa luftpastejer. Om Sverige skärper sig så kan vi gott och väl ta oss vidare. Jag hoppas samtliga i truppen fick sig en tankeställare efter gårdagens fiasko.Nu ser vi fram emot Paraguay-matchen! :)

Må FINT

2006-06-11 @ 15:11:06
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Sara

jag fattade verkligen inte grejen med Sverige... Vi hade bollen typ HELA tiden... oich ändå inget mål... Prakt exempel på hur det går när man är för säker på attdet ska gå bra!

2006-06-11 @ 16:00:38
URL: http://kanelbullen.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till Sara:
Precis! ... Vi dominerade faksitskt, men var ändå för dåliga... nä, bättre måste det bli. Men jag tror fortfarande på avancemang! :)

Må FINT

2006-06-11 @ 17:49:12
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Emy

Vi hade stolpe ut helt enkelt. En jävla massa otur med avsluten hela tiden, ibland berodde det på att de inte kunde bestämma sig och vem det var som skulle avsluta, ibland berodde det helt enkelt på oflyt.
Nä, igår hissade vi flaggan på halv stång, det kändes som en förlust fastän det blev oavgjort.

Och mycket av våran förlust kan också ligga i att vi 'gav upp', vi antog att vi skulle slå dem rejält, men så gick det inte våran väg och då gick luften ur oss lite grann. Dåligt av Lagerbäck att inte byta ut tidigare, men det är så typiskt honom, han är så rädd att förändra något. De sista 20 minutrarna, ibland 15-10 till och med, så byter han.
Det måste vara svårt att få komma in 20 minuter innan slutsignalen och känna att man fått en ärlig chans, skulle jag tycka.
Ha det bra :)

2006-06-11 @ 18:13:04
URL: http://justfadeaway.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Till Emy:
Precis. Otur och lite klanterier i vem som skulle avsluta.
Kim borde fått komma in tidigare.. och Sverige borde ha spelat 4-3-3 då när T&T blev av med en man... men istället lät man Larsson gå ner som en mittfältare och spelade ändå 4-4-2 trots att man hade tre anfallare på planen... irriterande. I hop om vinst mot Paraguay... så önskar jag Sverige lycka till

Må ABSOLUT finast

2006-06-12 @ 13:00:36
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback