Sommarblogg 13/6 -06 16:29

Vaknade 09:00 imorse. Solen sken på fönstret och det var varmt. Från radion hördes Adam och Gry. Intressant tänkte jag och somnade om.
---
Vaknar igen... nu klockan 09:50. Stiger upp. Och gör iordning lite frukost. Gott. Äter den ute.
---
Det är 30+ ute... det ÄR varmt!
---
Ringde till Micke Ågren på Mix Megapols önskelunch. Ringde dock för sent. Tydligen. Han bad mig ringa imorgon istället. Jag svarade: "I sure will, Mr. Ågren, I sure will...". Hoppas i alla fall jag svarade så.
---
Brännde en sommarskiva. Den blev bra. Glömde dock en låt. Fan tänker jag. Så nu känns hela skivan pasé. Dumma "One" med U2 och Mary J. Blige som inte kom med. Dumma.
---
Dagens lunch var för övrigt snabbmakaroner och köttbullar. Väldigt enkelt.
---
En tanke som svingats runt inne i min skalle är; "Ge mig en fucking pool, det är dövarmt ju!". Tanken lär dock stanna som tanke. Hur ska lilla jag ha råd med en pool?.
---
Ny tanke; "De som vill kanske skulle kunna få möjligheten att doinera en pool till mig... hmmm...".
---
De som känner för det får gärna donera en pool till mig. Tack på förhand.
---
Har solat en hel del idag. Jag är relativt brun-röd. Vad det nu är för nyans. Har dock försökt att spraya mig med lite solskyddsfaktor 5... har dock inte vart tillräckligt duktig, i alla fall om man ser till resultatet på min hy. Tja. Det går snart över och intar en vacker och rogivande (?!) brun färg.
---
Fotbolls-VM är underbart. Har sett nästan alla matcher nu. Vackert. Men målsnålt tycler jag. Och domarna. Vart fan får de tag på domarna?! De är så dåliga så det inte finns ord för det.
---
Jag gillar inte passionsfrukt-sodan från Coop. Gillar någon något som är av märket Coop? Det kan ju faktiskt SCB göra en undersökning på tycker jag.
---
Ska upp tidigt imorgon. Ska lyssna på när Adam och Gry får besök av Fredrik Virtanen. Intressant och givande. Hoppas jag.
---
Bloggandet ligger på låg fart. Orkar inte. Vill inte. Kan inte? Det får bli som det blir med bloggande den här sommaren. Som det blir.
---
Graäset är inte görnare på andra sidan. Vi har ett vad de görnaste gräsen på hela området. Fint tycker jag. Jag och M har funderat på att köpa konstgräs. Då har man det grönaste gräset året om. Till och med på vintern. Ser man då till att ha underjordvärme så kan man stå och grilla på julafton och se glad ut.
---
Ljungberg borrde bli kapten i landslaget. Han är smart. Klok. En riktig kanonspelare. Freddie har verkligen blomstrat ut till en fantastisk fotbollsspelare.
---
Jag vill jobba inom radio. Imorgon är det nog TV, och på torsdag är det säkerligen något annat.
---
Jag inhalerar vatten. Likt luft. Fast mer. Jag är så sjukt törstig i den här värmen så det inte är sant. Jag har slut på Loka-vatten. Fan. Jag kan inte köpa heller för affären har upphört. Jävla affär. Går och upphör när man väl vill handla hos er. Störigt.
---
På grund av ovanståeende så kan jag heller inte köpa en Aftonbladet. Får nöja mig med nätupplagan. Dock inte lika bra då man vill läsa ute.
---
TV:n är utställd i uterummet. Fint. Fotbolls-VM där och stämmningen är på topp. Sverige går nog vidare. Det tror i alla fall jag.
---
På lördag kommer Fredrik och Filip till stan. De är DJ's på ett ställe här. Dock 20 års gräns. Jag ska nog fixa in mig på ett eller annat sätt. Ni får se.
---
Jag har börjat fundera och reflektera kring hur vida de här sakerna jag skriver här kan vara ett dugg intressant för er. Jag kanske ska sluta här. Med min "sommarblogg".
---
Jag har nog en hjärnsjukdom. Tror jag i alla fall. Glömmer en massa saker. Får uppsöka läkare för det där... En hjärnsjukdom...
--
Gary Sinice I CSI NY är grym. Helt outstanding. Jag lovar att han är en av världens bästa skådespelare. Han borde få en Oscar. Ne, fem. Fem Oscar. Gary... Gary är ett geni. Likaså, CSI som serie. CSI är bäst, sen CSI NY och sist CSI Miami. Även om alla har sina solskenspunkter då man inte kan bestämma sig.
---
Jag vill ha ett hav här i Örebro. Inte en jävla insjö som man bli muterad av när man stiger ned med fötterna. Syftar inte på Hjälmaren. Den är rätt fin. Men kalkbrottet här i närheten är också bra. Inte äckligt i vattnet. Men varför uttalar jag mig ens, jag badar ju inte förens det är 200 grader varmt i vattnet... Fy fan vilken badkruka jag är.
---
Nu ska jag inhalera vetten och titta påp fotbolls-VM.

varmast,
//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Berga

Borta bra men hemma bäst. Tycker Henke är den självklare kaptenen i landslaget faktiskt!

Längesen jag kände att det är ne sån ödesmatch som det är mot paraguay!

Postat av: Helena

Jag kan inte komma på något av Coop som är bra i skrivande stund faktiskt.

Härlig sommarläsning Fredrik, sluta inte!

2006-06-14 @ 10:53:04
URL: http://musiknonstop.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till Berga:
Välkommen hem!
Ja, Henke skulle passa som handen i handsken... men har ju själv sagt att han inte vill vara kapten i landslaget så då får man väl acceptera det... Ja, ödesmtachj är bara förnamnet. Spännande. :)

Till helena:
Precis! Blä för Coop (5 år frågetecken).
Ska inte sluta... lovar :)

Må KANON, båda två

2006-06-14 @ 11:39:01
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback