Sommarblogg 16/6 -06 19:30

Vaknade klockan 10:00. Det blev lite sent igår. Sverige vann ju för fan!
---
Ingen frukost idag. Slå mig om ni vill. Jag vet att man ska äta det. Varje dag. Men- Jag ahr så jävla svårt för det direkt när man vakanr... Synd. Jag tycker ju om att äta frukost.
---
Det avr en lugn morgon/förmiddag. Lite Mix Megapol fick underhålla mig.
---
Jag åt idag hemma hos farmor. Där blev det potatis, köttbullar, brunsås och långonsylt. Nice! Till efterätt: Chockladglass. Farmor blöev bestört. Farfar hade köpt fel! De köper ALDRIG något annat än vaniljglass eller den där GB's ranbidga, med grön, vit och rosa färg. Men tydligen blev det chockladglass. Det gick fint. Med hallon till!
---
Jag är mer brun än röd i hudnyansen nu! :)
---
Känslan att SVerige vinner över England är stor. Sverige har pressterat bättre än England i båda matcherna.
---
Ecuador kan bli livsfarliga. Får se hur reslutatet mellan dem och Tyskland blir. Jag tror på vinst för Ecuador. Faktiskt.
---
Hultsfred är igång. Det finns en konsert jag vill se. EN. Inte mer. Inte mindre. Tyvärr är jag inte där. Så Ron får spela utan mig. Jag hoppas kunna få Virre att ringa mig så jag kan lyssna. Tror dock inte chansen är så stor att Fredrik gör det haha. Det är ju svindyrt! Men försöka går ju. Jag får spela lite Ron Sexsmith för mig själv här hemma istället.

"God loves everyone
Like a mother loves her son
No strings at all
Unconditional
Never one to judge
Would never hold a grudge
'Bout what's been done
God loves everyone"
 

"God Loves Everyone"
- Ron Sexsmith
---
Den låten som jag visade en strof ur här ovan är okontrollerat vacker. Fullkomligt genial. Underbar. Superlativen och förstärkningarna flödar fram!
---
Alla som inte lyssnat på Ron Sexsmith. Hör av er till mig. Jag kan skicka en låt eller två! Han MÅSTE höras!
---
Jag vill jobba inom radio. Ännu mer än innan. Just nu är Jesse Walin i Mix Megapol på delad första plats med Adam Alsing över mina radio-idoler. Haha.
---
Men de tre stora är ändå: Fredrik Wikingsson, Fredrik Virtanen och Bruce Springsteen.
---
Min hjärnsjukdom känns bättre idag. Även om jag tror att den ahr påverkat mig en del. jag är helt okontrollerad. Tappar saker utan anledning. Typ. Eller inbillar jag mig kanske abra. Eller är det hjärnsjukdomen som vill få mig att tro att jag inbillar mig?! Har jag ens en hjärnsjukdom?! Det här enigmat börjar bli jobbigt.
---
Jag har lite ont i öronen också. Det kan väl inte vara hjärnsjukdomen?! Kan det?! Hmmm. Nä. Det är det nog inte. Det är bara lite ont. Eller inbillar jag mig igen?! Läskigt. Men intressant. Kanske.
---
Ikväll: Grillad kyckling!
---
"... god loves everyone..."
---
Det kan vara så att jag ska göra det där imorgon som jag avr osäker på. Hoppas det blir så. Känns i alla fall som så nu. Hoppas jag kan get a pass to get in! Grymt det lär bli. Jag vill fan inte missa det! Jag MÅSTE försöka ta mig in där...
---
Dagens skönaste kommentar från syrran: "Ut och ragga med dig, du skulle inte vara singel länge". Kan det stämma?!... Kanske... Nä. Så eftertraktad är jag nog inte. Kanske. Är. Jag. Det. Tack i alla fall!
---
Syrran har gått över tiden på sin havandeskapsperiod med 1 1/2 vecka nu. Alla vill ha ut ungen. Alla!
---
Jag har städat lite idag. Damsugigt. Och.. ehh.. tja, jag har damsugigt. :)
---
Jag fick en 1 1/2 liters Coca Cola Lime idag! Fint! Lärre med lime är ALDRIG fel.
---
TV4's reklamer är sallad! Irriterande som fan.
---
Jag ska försöka skriva klart en bok.
---
Bahams är för övrigt svinigt dyrt! Kollade upp det förut idag. Fan. Ge mig pengar!
---
Jag SKA lära mig surfa. Kom jag fram till idag... :) Svårt. Intressant. Givande. Grymt.
---
Sommarblogg's-inläggen är rätt roliga att skriva.
---
Önskar att fler som läser kommenterade. ALLTID kul med feedback. Faktiskt.
---
Internet. Ett spännande fenomen. Likaså bloggar. Kanske hör de ihop. Klart de gör. Men i alla fall. Fattar inte hur skiten kan fungera alltså. Intressant. Spännande.
---
Fick ett mejl idag. Det stod bara "Hej"... Inget mer. Från en okänd person. Spännande.
---
Till sist: Jag har fått nya allergitabletter nu. No problems anymore. Thank god for those! Nu kan jag praktiskt taget ligga ned på gräset och låta gräsklipparjäveln klippa runt ekring mig utan att jag får andnöd och det börjar klia i ögonen! Nice! Sommaren är räddad.
---
Allra sist: Jag borde verkligen sluta fasa in engelska meningar, ord och fraser i bloggen. Det är så svårt att låta bli bara. jag älskar att fasa in sånt. Fullkomligt älskar det. Engelska ord och meningar alltså.

Varmast,
//Fredrik


Kommentarer
Postat av: J

Eftersom du så uppenbart lustar efter kommentarer så tänkte jag släppa en,bara för att det är du Fredrik.Blir lite darrig i underläppen när babblar på om den där hjärnsjukdomen inlägg efter inlägg,tänk om det är TBE(BTE?) du vet den där dödliga fästingsjukdomen,vill inte skrämma upp dig kära bror fredrik men det är fan värt och kolla upp.Min kära far drog iväg hela släkten till vårdcentralen för att vaccineras efter att han hade läst om sjukdomen i tidningen,han försökte övertala sköterskan att ge oss dubbla doser(just in case) men det gjorde hon inte,tack gud.
hohoh,ja fan vad man skulle vilja dra till hultan,de svidande dofterna av urin,billig öl och svett är kanske inte det man längtar mest till,men det hör till själva festivalgrejen.skulle gärna åkt själv men det funkar liksom inte när man bestämmer sig två dagar innan festivalen börjar och biljetterna varit slutsålda ett bra tag.
snackade med karl igår,hans inledningsfras var"åh,det gick just förbi en vacker neger utanför fönstret"och vad jag tror han ville säga med det var att "det är helt överväldigande härligt här i NY" om jag känner honom rätt,och det gör jag.
haha,vilken härligt hårig arm du har förresten,jag gillar håriga män(?)
underbart att du äntligen bestämt dig för att göra nåt nyttigt av dina sällsynta skrivarkunskaper genom att skriva en bok,man skulle möjligtvis inte kunna få en liten hint om vad den kommer att handla om? som nära vän och trogen läsare menar jag.

En författande,solbränd,hårig ungkarl,akta så att du inte blir överfallen av små beundrarinnor när du går ut.
Vi ses din eftertraktade hingst.
chaching.

2006-06-16 @ 22:05:57
Postat av: Fredrik

Till J:
Jo, det har vart lite lite med kommentarer... faktiskt... Jo, den där hjärnsjukdomen är läskig - och med största sannolikhet inbillad... - som bara den alltså. Haha, två doser just in case is the shit. Speciellt om man ska till Hultsfred. Där vet man aldrig vad man kan dra på sig för skit haha. Men jag är lite ledsen löver att jag missat Sexsmith's konsert där. Fuck. Men urindofter och spyende tragiska ungdomar skanar jag inte haha. Jävla Karl (ehh jag svär över en person jag inte ens vet vem det är...) jag blir så avundsjuk nu. NY lär ju avra the shit alltså. Där skulle man trivas likt fisken i vattnet eller fotbollen i gräöset... och min "håriga" arm.... haha Nä, men så hårig är den väl inte? Jag tror att sättet som solen skiner ned på den i kortet ger en illusion av att jag har håriga armar... Alltså.. jag ahr håroga armar men inte så håriga som de ser ut... konstigt... aksnek... Eller. Jag vet inte. Haha. Kanske handlar boken om "håriga" arm... inte,. Haha. Boken kommer inte att avra en roman eller såp kan jag säga.,.. Den kommer ta upp något helt annat.. kanske har den liten med bloggen att göra vem vet. Jag blir gärna överfallen av små (?) beundrarinnor faktiskt... haha Hingst! HAHAHA. tja.. så kan ma uttrycka det...

Må INFERNALISKT bra nu Jassi

Postat av: Helena

Hallåå, mina tankar efter detta inlägg är:
Ät frukost! Det är ju livsviktigt (?) ;)
Jag missar hultsfred även jag, bummer, men det finns ju nästa år! Eller finns det bättre musikfestivaler kanske? Ron Sexsmith? Vad har jag missat?
Jag börjar bli orolig, du får nog kolla det där, om det är en hjärnsjukdom... Glöm inte bort det bara hehe..
SALLAD haha :D det ska jag börja använda!!!!!
Hmm, vad är det för något "det" du ska göra? Jag blir ju nyfiken :)
Väldans vad ambitiös man blivit då, en bok, då får du allt lägga ut resultatet så man får se!
Jag vill OCKSÅ lära mig att surfa! Jag har hört att Australien är bra för sånt där..?
Vad heter allergi tabletterna? Borde nog inskaffa liknande..
NOO, don't stop with the english, i love it! I would like to write in english all the time. 'Cause i love it that much haha :D

Må finast!

2006-06-17 @ 02:31:08
URL: http://musiknonstop.blogg.se
Postat av: Helena

(Ps. don't ask why I'm up so late, I don't even know :D Ds.)

2006-06-17 @ 02:32:43
URL: http://musiknonstop.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till Helena:
Haha. Jo, jag lovar dig att äta frukost. Åt faktiskt idag.
Hultsfred ahr nog det bästa urvalet bland artister typ. Och som sagt... nästa somamr kasnke haha. Jo du, Ron är en genial människa. Hans musik är vacker. Speciellt "God Loves Evrryone" min absouta favoritlåt. Du borde fan lyssna på den...
Idag ahr jag inte känt av hjärnsjukdomen alls... än. Haha.
Sallad är the shit att använda. :)
Det jag fingrar på att göra är, att fixa in mig på kjrogen Frimis här i Örebro... som idag ahr 20 års gräns och jag är abra 18.... för att Fredrik och Filip kommer avra DJ's och ha Allsång.. typ därför...
Jo, om jag skriver en bok kommer jag väl göra den åtkommlig för er läsare... kanske... haha
Surfa verkar ju skit kul... Du och jag, vi drar till Australien eller California och lär oss. Du kan bjuda om du vill :P
"Cetirizin" heter de om jag minns rätt... Allergitabletterna alltså.
Sure, darling. I can keep my english influenses in the texts... and why are you up so freaking late? ;)

Må STÄNDIGT bra

2006-06-17 @ 10:22:17
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Helena

Duktigt :D
Jag ska ladda ner den med en gång!
Ja just det, det har du nämnt typ förra veckan. Lycka till, du får hålla mig underrättad om hur det var.. Om/När du kommer in det vill säga ;)
OH, australien och californien låter inte helt fel! Jag har faktiskt varit i Los Angeles och San Diego. På Universal Studios respektive Seaworld, det var väl i och för sig för tre år sedan, hjälp vad tiden går..
Okej, jag bjuder på resan! Men! Bara om du fixar frukost varje morgon :D
Har inte hört talas om de tabletterna, ska be mammsen kolla, tack!
No, no, thank YOU honey-bun-sugarpie (haha) you won't belive me when i say why i was up so late.. I'm such a looser =D I was up because i was searching for cameras and also because i was reading my book. I couldn't stop. It had started to be bright when i went to bed (03.30)! =D
Må absolut bäst!

2006-06-17 @ 16:44:27
URL: http://musiknonstop.blogg.se
Postat av: Helena

Jag hittade inte några sexsmiths :(

2006-06-17 @ 16:45:26
URL: http://musiknonstop.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till helena:
Jag lovar att hålla dig underättad. Fint att du bjuder haha jag lovar att fixa frukost varje dag tre ggr om om det nu är så haha.- Men tja, det skulle ju sitta fint med en tripp till Aussie eller till Cali... Jag är avundsjukpå dig nu... fatatr du det?! Jag vill också ah avrt i USA hha
Ja, tabletterna is the shit., leta efter dem... haha...
Great with english. I read a bokk yesterday untill the clock hit 02:20
Här: [email protected] (Ironi att jag aldrig har vart i USA, men still ahr lagt till det i min hotmail...)
Lägg till den så får du låtarna av mig.

Må OTROLIGT great

2006-06-17 @ 17:22:55
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Helena

Bra! Then it's settled, you and me to australia or california. Förresten, jag känner en australienare som bor utanför melbourne eller något sånt, dit kan vi ju dra?! :D haha. Jag kan visa kort från USA någon gång, det var hur underbart som helst. Jag var i Phoenix Arizona för min pappa arbetade där i fyra år så jag har varit lite överallt; Grand Canyon, Las Vegas osv. Du måste ju åka dit, det är ju ett måste om du är ett usa-fan hihi.
Wohoo, vad skoj! Ska lägga till dig med en gång :)
Må underbart!

2006-06-18 @ 02:25:06
URL: http://musiknonstop.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till Helena:
Okej. Då säger vi så. Australien. Det blir ju bra om du känner en person där :) Åh! Phoenix! Coolt! Jag vilkl också få jobb och bo i USA:.. Las VEgas då man är 21 är livsfarligt... Man spe,lar nog bort en del... utan att tänka på det. Jag SKA åka dit... någon gång i alla fall. Det ahr jag lovar mig själv.
Ja, jag såg att du "skrek efter glass"... (blir inte lika bra som på engelska...). Haha. Snart ahr du ett apr Ron-låtar i den burk! :)

Må OTROLIGT fint

2006-06-18 @ 11:48:29
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback