VM-trubbel, Isaksson missar matchen mot T&B. Då är "Alven" enda rätta!

Trubbel i landslaget.
Isaksson är skadad.
Ingen större fara, va? Vi ska ju "bara" möta Trinidad och Tobago. Det ska ju våra ersättare klara.
Men vem av dem?
Jag går helt och hållet för Alvbåge.
Han är en duktig målvakt som sett bäst ut på landslagsträningarna (Detta fäller enligt mig det största avgörandet...). Han har även en fin sässong i Viborg med sig.
Rami är okej, men jag tror "Alven" blir bättre...

Varmast,
//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Pettan

Nä, ingen fara alls. Skönt att Isaksson bara fick en mildare hjärnskakning, så att han är tillbaka mot Paraguay. Självklart ska Rami få förtroendet, killen är ju stencool. Klarar man av att hålla nerverna i styr i ett Nord London-derby mot Tottenham, i ett hett prestigemöte på Old Trafford samt i C.L så ska man nog klara av Stern John o övriga T&T. De är väl ungefär lika bra även om de är bra på olika saker,Ramis spel kanske är bättre lämpat mot just T&T. Dessutom vore det coolt om Arsenal-Sweden har två hedersmedlemmar i startelvan. Ljungberg ärju president i vår utmärkta förening medan Rami "bara" är hedersmedlem :)

Tyskland- Costa Rica idag. lite lagom osexigt va?

Postat av: Fredrik

Till Pettan:
Ja, Rami kalrar nog matchen. men har bara ca: 20 matcher på fyra år. Eller ett snitt på 5 matcher/år. Typ. Jag tror båda kalrar det, men vi borde stats inför framtiden, då är det Alvbåge som ska stå. Den här "nkla" matchen är perfekt för Alven att skaffa sig rutin på. Vad hade Rami för stor rutin innan inhoppet där i Arsenal? Precis, nu är "Alven" i samma situation. Jag ahde gett Alvbåge chansen.

Må ABSOLUT bäst

2006-06-09 @ 20:28:04
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback