Sveriges Sexigaste TV-kändisar!

På min beloved tidning, Aftonbladet, kan ni rösta på vilken man och kvinna ni tycker är absolut sexigast just nu i TV-rutan. Jag la min röster på de två uppenbara. Den allitd lika intelektuella Fredriki Wikingsson, han blir ju sexig tack vare att han är så jävla klipsk. Han är Snygg-Fredrik. Precis som jag... Sen den absolut snyggaste är helt klart, no question about it, Tilde De Paula. Hon ser INTE ful ut! Rösta ni också!

//Fredrik


Kommentarer
Postat av: Ida Annie

Vilka röstade du på då? ;)

Postat av: Spanskmannen

Jag som var tvärsäker på att du skulle rösta på Carin Hjulström-Livh ;). Nej skämt åsido, det var väl bara Olinda som var fulare på den listan.
Du såg att Jessica Almenäs var med va?? Hon fick iallafall min röst efter "final seger" mot hon Sofi från Sofis Kanin-Mode. Av snubbarna tror jag min röst gick till Ola Andersson. Han är prydlig.

Ha det bra!

2006-03-30 @ 00:22:26
URL: http://spanskmannen.blogg.se
Postat av: J

Roomservice/Malmvägen-Johnnie fick min röst,hetare sak i vita målarbyxor har jag då aldrig skådat,även om han råkar vara ca många fler år än mig.såg du förresten sista avsnittet av Malmvägen igår?du vet tjejen som har ett barn(den mörkhåriga)hon har fått en praktikplats hos min kompis pappa,han den rödflammiga,ganska breda svensken med försmå runda bågar som fick glänsa i TV i 4sek igår...tänkte bara att du kanske ville veta.
antar att du röstade på wikingsson,terribly shocking:)
på återseende hubby

2006-03-30 @ 16:23:31
Postat av: Fredrik

Till Ida:
Som du ser så ahr jag skrivit dit vilka jag röstade på, nu när du undrade... haha

Till Spanskmannen:
Carin "Läppsynkaren" Hjulström-Livh?! Nej tack... hahaha Jag röstade som sagt på Tilde, hons er bra ut. Men Sofi är ju snyggare än jessica, ju... haha

Till J:
Malmvägen var ju ett as bra program. Kul att hon fick praktikplats... Nice. Jag röstade på Mr Wikingsson, svar ja. Han är ju grym! Always nice to read your comments...

Må FINEMANG

2006-03-30 @ 19:34:01
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback