Dagens 1969'a är dagens förälskelse, typ...

Dagens låt är "Summer Of ´69" med Bryan Adams

Varmast,
//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Estelle

Älskar den låten!

Postat av: Fredrik

Till Estelle:
Ja! Den är grymt skööön!

Må ABSOLUT bäst

2006-05-16 @ 17:59:11
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: J

Jag tror minsann att herr Stengarn har gått och kärat ner sig i nåt yvigt kex, igår så var det dagens "vackraste tjej"idag så är det dagens "förälskelse",jag är som storebror i big brother,jag ser allt,fast egentligen så ser jag ju inte dig alls,men ändå så kan jag ana spretiga ugglor i mossen,jag är som gud,jaa som gud..jag har sannerligen aldrig haft problem med självförtroendet.Hm,inte så att jag är avundsjuk eller nåt, det vill jag bara klargöra men man vill ju gärna veta vad som försigår i dessa heliga skrifters författares liv.Så vem är the mystery lady eller vad vet jag,kanske är det en mystery man?

lev ditt liv med flyt kära broder fredrik,och take care of your hoes,som karl så vackert skulle uttryckt det.

2006-05-16 @ 18:02:36
Postat av: Fredrik

Till J:
Jag tror du läser ehh in för mycket i mina "heliga skrifter" hahaha... Vi säger i alla fall så tills vidare... ehh ... typ... Men du är smart, det får jag medge... kanske är det så som du tror, eller så är det inteså... kryptiskt? Jag vet. Men ibland är det så haha Det är bra att ditt självförtroeende är på topP! Det är ju fin fint... Sen kan jag tillägga att det absolut INTE är en mystery man... och kommer aldrig bli det hahaha inte för att det är något fel för de som väljer så.. men som sagt, inte jag... Jag ska för övrigt till Sthlm på måndag - onsdag! Det ska bli nice... Ska på UNgföretagsamhetsmässa....

Tja, jag försöker leva mitt liv med så mycket flyt jag kan... ibland stannar man upp eller saktas in... men då sätter jag bara ner min lilla vandringskäpp och skjuter mig vidare... in i flytet igen. Simple as can be. Vilket känns väldigt lukrativt.

Må TERRIFFIC, dear J, absolut terriffic

2006-05-16 @ 18:14:47
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback