Dagens Örebromatch med ett lager av florsocker

Dagens låt är "Jag ljuger så bra" med Linda Bengtzing

Varmast,
//Fredrik

Kommentarer
Postat av: J

hm,jag skar nyss hål i min hand,ett riktigt hål.skulle skära fisk,slant med knivjäveln charmerande duktig som jag är och spetsen åkte rakt in mellan tummen och pekfingret,det blev ingen liten futtig skråma här inte utan ett hål där man kan peta in saker,t.ex strössel.trodde bara det var möjligt på film.så nu sitter jag här och luktar torsk med ett hål i handen,snart lär jag väl förblöda och får möta astrid lindgren och James Dean i himmlen,jag ser mest fram emot att möta James,astrid verkar lite avig.
sosse vad jag svamlar,det är nog blodförlusten som börjar verka.

över och ut.
hörs broder.

2006-05-10 @ 17:50:30
Postat av: Fredrik

Till J:
hahahaha. Alltid lika trevligt då du gör en liten kommentar. De är otroligt lukrativa får jag lov att säga. Hopaps du inte är allt för illa dären när det gäller handen. Jag skulle vilja träffa Marlon Brando! Det skulle vara stort... och ja, Astrid känns jävligt avig... och lite jobbig. Men varför i "ett herrans liv" skulle du rensa torsk?! haha tja... jag avråder dig starkt från att peta in strössel.. men om du testar får du otroligt gärna delge mig med resultatet... så kan jag skriva en avhandling på det :)

Må ABSOLUT bäst

Postat av: Emy

Jag är såå kär i den låten X'D

2006-05-11 @ 10:35:24
URL: http://justfadeaway.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Till Emy:
Mmm den är bra tycker jag också...

Ha det FINT

2006-05-11 @ 12:29:02
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: J

Ja,nu var det ju inte en färsk torsk som jag skar i utan ett fruset torskblock från Ica,och det visade ju sig vara en mycket,mycket dum ide.nej jag hoppa strösslet,-fan vad korkad du är ditt jon,sa gustav och gav mig en smäll i bakhuvudet när jag försökte pilla in ett knappnålshuvud i handen(för att mäta diametern och så) och det var då det slog mig,fan vad korkad jag är,så jag hoppade hela iden.vet du förresten vad jag kom och tänka på alldeles nyss?hm..klart inte,men du är sjukligt lik Gilmore girls-Rorys pojkvän,den blonda saken.
marlon Brando,hm,är inget inbitet fan precis,men jag vet att han var skådis,tror jag.jag skäms,slå mig för min ovishet fredrik.

Solong broder.

2006-05-11 @ 17:16:50
Postat av: Fredrik

Till J:
Jaha.. ett genomfruset torskblock... hahaha Mmm bra id+e att skippa strösselet... haha Känns faktiskt som det. Men ett knappnålshuvud känns ju dumamre haha.. nästan.. eller något. Tja du.., är jag verkligen så lik?.. Vet faktiskt inte om, jag är det... Kanske på det kortet jag har där... men inte annars... kanske... haha Jo du, Marlon avr en skådis. En damn fine sådan. Inte fan ska jag slå dig.. känns rätt meningslöst... jag är dessutom rätt dålig att slåss... haha Alla lider vi av ovishet... alla gör det på ett eller annat sätt, det är det som gör det så lukrativt att faktiskt lära sig lite om de man tycker är intressant... eller något. Jag har i alla fall lärt mig att man inte ska försöka skära torskblock från jävla Ica... om det nu counts for something...

Må ABVSOLUTLIGAST (?!) prima...
Varmast,
Fredrik

2006-05-11 @ 18:10:35
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback