Frisk, med råge...

Äntligen frisk igen. Blev egentligen frisk igår men, men... Har haft en grymt göttig dag idag as a matter of fact (fan vad jag använder det engelska uttrycket mycket...).

Det är typ 18-19 grader. Kanske 20, eller jag vill i alla fall att det är 20, för det känns som 20. Lätt.

På stereon (haha läs DVD:n) ljuder Mauro Scocco med låtar från hans senaste album Ljudet av tiden som går. Helt galet bra album. I love Mr. Scocco. Något så in i helvete. Även Uno Svenningsson. Alltså, jag gillar Uno, för jag har ingen vetskap kring Unos känslor inför Mauro. Tyvärr, kanske.

Just det, jag har slutat
blogga på Aftonbladet. Mest för att jag inte klarade den pressen som det faktiskt var att ha två bloggar och känna att man måste prestera på båda. Lite som att ha två tjejer som vill ligga med en, på varsina håll, samtidigt. Det är omöjligt. Om ni förstår vad jag menar. Dessutom ska man hålla sig till en.

Tyvärr ser jag inte lika snygg ut som jag känner mig just nu. Är helt sliten efter den förbannade sjukdomen. Lite trött under ögonen och lite eftersjuligt utseende typ. Ska försöka pilla in en klipptid och kanske att jag tänker göra mitt hår mörkare, men det får vi se.

Köpte innan sjukdomen ett par solglasögon, pilotisar typ, på HM. Haha. 80 spänn, duktigt prisvärt. Men är man fattig så är man, då kan man inte springa runt i RayBan och Police, likt Brad Pitt och David Beckham.
Tyvärr, så klart. Hade vart grymt att ha ett par RayBan eller Police.
Men jag klarar mig på ett par billiga, men ändå snygga, brillor från HM.
Funderar på att köpa ett par till av annan modell bara för att ha och kunna byta med... Sån är jag.

Måste säga att jag är lite knäpp egentligen. Jag har 24/7 access till Aftonbladet på nätet, ändå köper jag den nästan varje dag, är inte helt sjukt galet? Plus nu kostar den 9 kronor. Minns när den kostade 7. Visst kostade den 7 en gång i tiden? Det kan väl omöjligt vara så att det är något jag abra fått för mig. Alltså under 90-talet kostade den väl 7 spänn typ?

Hmm. Ser nu att jag skriver alla siffror med siffror, istället för att - som jag brukar - skriva ut dem med bokstäver. Wierd.

Nä, nu har jag massor att göra, faktiskt.

På med pilotbrillorna.

Over and out, så att säga.

Kommentarer
Postat av: v

den där jämnförelsen med tjejer. nja jag köper itne att det var sååå illa!:P


Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback