Rickard Olsson - typiskt svensk.

I pausen av OC så slog jag lite snabbt över till fyran och Bingolotto. Man slås verkligen av hur Rickard Olsson verkligen ger hela sig själv till rollen som programledare. Vilken härlig gynnare han är, den där Rickard. Han har liksom det där som en programledare ska ha, han har humorn och framförallt så har han tajmingen. Det är ju den som är det viktiga helt enkelt.

En annan som har den är ju - givetvis - Peter Settman, han är också en sådan där helgjuten programledare. Peter och Rickard är två som personer som större delen av svenska folket skulle kunna tänka sig bjuda hem på middag eller kanske bjuda in till ens fest. De är verkligen alldagliga. De är så typiskt svenska. Visst är de?

Vi älskar dem för att de är, eller kanske verkar vara, så normala.

Men det var faktiskt inte det jag tänkte skriva om. Och det jag tänkte skriva om har jag tyvärr fullkomligt tappat. I blame Rickard Olsson.

Jaha. Nu har jag suttit här i över 25 min utan att skriva något. Det känns helt galet. Lika bra att publicera detta i alla fall.

Kommentarer
Postat av: vendeley

*hm* jag är inte säker på att jag hade bjudit peter settman på middag i början på 90talet. dels därför att jag var typ 10 bast och dels för att han var en ragger... :)


Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback