Facit på frågorna.

Malin: Vad tycker du om Moneybrothers nya album?

Svar: Har inte lyssnat på det än, MEN, det kommer absolut att komma en utförlig recension här i bloggen.

Annelie: Hur sysselsätter du dig helst en kall och regnig höstdag?

Svar: Vilken bra fråga! Ja du, jag brukar kura upp mig i soffan under en filt med en kopp te och en riktigt bra bok fakitiskt. Det är en sådan där klassisk sysselsättning en regnig höstdag. Annars är ju ett alternativ att man ser på någon riktigt bra film, förslagsvis Notting Hill, Pretty Woman, Höst i New York, A beautiful mind, A perfect murder, Seven. Ett riktigt drama eller en bra thriller, alltså.

Laura: Vad var sommarens höjdpunkt?

Svar: Det var absolut min student. Annars var det nog resan till Bulagarien och Sthlm. Älskar att resa!

Sara:
Vad är ditt drömresemål? Motivera. :P

Svar: Mitt drömresmål är helt klart United States of America. The Land of the free", "Over there", "Amerikat", "The States", kalla det vad du vill. Dit vill jag resa! Jag vill se; New Yorks skyskrapor och gator, Los Angeles platta stad med Hollywood-glamour i ena delen och lycksökare i andra, Las Vegas spelvärld, Washington DC´s vackra arkitektur och vita hus, Miamis soliga stärnder och strandpromenader, Chicagos vackra musikliv, San Fransiscos europeiska stil och så sjukt mycket mer. Jag vill äta en McD-burgare på ett amerikanskt McDonalds. Jag vill dricka amerikansk Coca Cola (har jag iof redan gjort, men men..). Jag vill socialiera med sociala amerikaner. Jag vill andas den smått smogiga luften. Jag vill åka i en av alla gula taxibilar som lyser på New Yorks gator... Ja, det är kort sagt mycket jag vill göra. Så USA är mitt drömresmål.

Anton: Vad är din favoritdrink?

Svar: Helt klart "Propplösare" som vi kallar det. Du blandar Red Bull och Jäger i ett glas fyllt med is. Sen kan man tillsätta Sprite och en lime-skiva.

"Maria": Hur känns det att vara så jävla tråkig som du är? Du är ta mig fan pinsam!

Svar: Pinsam schimsam... Jag orkar inte bry mig om jag är tråkig eller ej. Jag skriver om precis vad jag vill och vem vet, jag kanske vill att bloggen ska vara tråkig. Men det faschinerar mig att du lägger tid och kraft på en tråkig blogg med pinsam skrivare.

A.k: hm, kanske borde göra som Alex läsare och fråga om penislängd? HAHA!
vilken kvinna beundrar du mest? motivera!
PUSS!

Svar: Jag tror nog allt att du är lite inresserad av att få veta haha ;). Men det är en fråga som enbart någa få lyckligt utvalda får veta och vet svaret på.
Men, den kvinnan jag beundrar mest är dock en kvinna som tyvärr inte är i livet. Astrid Lindgren. Att få så många barn att ta till sig littteraturen som hon fick är stort. Hon borde fått Nobelpriset, det är en skam att hon inte fått det. Talar vi levande kvinna så är det min mamma... Ja en sån mamma jag har.

Emma: mm... Gillar du Red hot chili peppers? Och om du måste välja, Te eller latte?

Svar: Jodå, jag tycker RHC är riktigt bra faktiskt :). En av de första favoriterna hos mig faktiskt. Jag väljer absolut te.

Mina: Vilken är den bästa film du någonsin sett?

Svar: Den har jag inte sett än, men än så länge så ligger Gudfadern på en bra plats.

Har ni fler frågor så kan ni ju ställa dem här, så klistrar jag in dem med svar i det här inlägget allt eftersom..  Ber om ursäkt för att allt står i fet text, vet ej varför det blev så. kan inte ta bort det.

Kommentarer
Postat av: Padawan

Du kallar alltså Notting Hill och Pretty Woman för "ett riktigt drama"? Alltså, jag är ledsen men det tycker jag är upprörande. Förresten är dessa filmer bögrullar/tjejrullar, och kom inte med nåt b-argument, att du är stolt över att bejaka din feminina sida eller så, för det är bullshit. Cred dock för "Seven".

Postat av: Fredrik

Padwan: Blev du upprörd över det? Ja, Seven är bra!

2007-08-21 @ 18:17:33
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: a.k

bra svar, riktigt bra.
jag tycker om människor som beundrar astrid lindgren, eftersom jag själv skulle vilja göra det, men kan tyvärr inte pga trauman i mitt förflutna :P (jag blev alldeles för rädd av hennes "bad guys" i berättelserna)
<3

2007-08-21 @ 18:47:40
URL: http://berthold.blogg.se
Postat av: ~Johanna~

Vad roligt med frågor! :) Men te framför latte !? Är du galen :O ;) haha

2007-08-21 @ 19:05:52
URL: http://sayitall.blogg.se
Postat av: Jessica

så du gillar tjejfilmer?, kollar du på tjejfilmer med killkompisarna och gråter ni då? Jag förstår om de är en hemlighet isåfall men jag vill veta!

2007-08-21 @ 19:12:19
URL: http://whatIwantIget.blogg.se
Postat av: Theresia

Men fredrik är inte tråkig eller pinsam, långt ifrån. Jag räknar honom lätt en av mina närmare vänner även fast jag aldrig träffat honom IRL. Han är så otrolig snäll och jag kan nästan säga att han dragit upp mig ur diverse mörka stunder. (Nu lät det lite som ett kärleksbrev men what the.)

2007-08-22 @ 09:13:35
Postat av: Babyfood

När du drar till USA kan väl jag få följa med? ;)
Det lät som en väldigt bra beskrivning av vad man skall göra i USA...fast jag vill nog hälsa på, på Harvard eller Yale eller nått...bara för att.
Och jag älskar tanken på dig en regnig höstkväll sittandes och tittandes på Pretty Woman :)

2007-08-22 @ 12:24:15
URL: http://babyfood.blogg.se
Postat av: Fredrik

AK: haha jag svarar alltid bra ;) okej, ja de var lite läskiga :P
Johanna: haha ne, det är jag inte. är du? :O ;)
Jessica: Tjejfilmer hit och tjejfilmer dit, film som fan. Och nej, jag gråter typ aldrig till filmer.
Theresia: :D tack! Du är så sjukt galet grymt snäll, theresia! Hoppas du har det världsäst i australien :)
Babyfood: Klart du får hänga på :D haha jasså, är det verkligen en tanke att älska?

2007-08-22 @ 18:14:43
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback