Äckligt, Ica!

Så jävla vidrigt!
Såg reprisen av Uppdrag Granskning igår.
Hur äckligt var det inte när han plockade upp kötter från golvet (från GOLVET!!!) och packterade in det igen för försäljning!

Och att de maler ner gammalt kött med annat och säljer det som färsk nymalen köttfärs.
Och packeterar om, samt märker om gammal köttfärs. Jeeezzee Louiseee, liksom. Vad tänker de med?

Vidrigt! Vidrigt!! Vidrigt!!!

I övrigt är Janne Josefsson är en vackert skicklig reporter.
I'm sticking with Janne, in vått and torrt.

Och Ica, ni borde skämmas! Jag kommer inte handla hos er, speciellt inte sedan det idag avslöjades att det har har vetats om sedan 2003!

Kommentarer
Postat av: eremo

Visst var det vi fick se vidrigt. Men kom ihåg att det inte gäller alla Ica butiker och att samma skit säkerligen även pågår på Coop. Janne Josefsson i all ära, men kom ihåg att vara kritisk även mot honom. Du får se en sida av en historia. Just i detta fall är det inte mkt att tveka på, man såg ju vad de gjorde. Men som sagt, säkerligen pågår denna vidriga hantering även hos andra matvarukedjor.

Postat av: Sara

håller inte med... däremot håller jag mer med eremo. men men, allt går att disskuteras. (ett eller två s?!)

2007-12-07 @ 19:39:56
URL: http://slope.blogg.se
Postat av: eremo

Sara: Diskuteras = ett S
:)

2007-12-07 @ 23:46:42
URL: http://eremo.blogg.se
Postat av: Anonym

tyvärr är ju inte ica de enda som håller på sådär... de finns det gott om andra som gör med, och då inte bara butiker... fabriker o sånt med tyvärr...

2007-12-08 @ 13:06:28
Postat av: Lilli

Skit kul att det dessutom var ica butiken där jag bor... wehey! Men men kanske är väldigt cynisk nu men jag gissar att liknande saker händer överallt!

2007-12-08 @ 14:07:02
URL: http://sandqvist.blogspot.com
Postat av: Fredrik

Eremo: läs mitt svar i inlägget ovan detta.
Sara: vad håller du inte med om? Att Ica-butikerna i reportaget gjort fel? Att Ica som matvarukedja brustit i sina kontroller? Att man nu får svårt att lite på att detta inte sker i andra butiker som bär samma namn som ett företag där sånt här, tydligen inte, kontrolleras? Vi har alla rätt till en åsikt och det här kan säkerligen diskuteras.
Anonym: och det här har du bevis för? I så fall är det så sjukt vidrigt. Och olagligt. Men om du bara säger sådär utifrån att du drar alla matvarubutiker över en kamm och utgår ifrån att det måste vara fler som fuskar så får den åsikten stå för dig. Jag utgår ifrån att butiker följer lagar och regler. Tills det visas bevis mot att det inte gör det.

2007-12-08 @ 14:22:14
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Ian

Jag trodde aldrig på sagan om Pomperipossa, men såg Ni att ägaren av ICA-Maxi i Nacka, Mats Nilsson, fick en längre och längre och längre och rödare näsa för varje gång han ljög framför kameran. Med en sådan näsa så hjälper inte hur många Ferraribilar som helst och inte heller ett flott sommarställe med sjötomt på Djurö. Det är bara för äckligt!

2007-12-09 @ 21:25:12
Postat av: Hubert

Det är ju bedrägeri. Jag har säkert handlat kött för 10,000 senaste åren på snusk-ICA. Hur fasen får jag tillbaka pengarna? Att be om ursäkt, "oj vi hade visst inte så bra rutiner", räcker inte. Jag vill åtminstone ha ha tillbaks mina pengar och få en skälig del av de äckliga ICA-handlarnas Ferrari.

2007-12-09 @ 21:31:08
Postat av: Anonym

nej, bevis kommer jag ju aldrig kunna ge dej, såklart. men jag har sett med egna ögon hur man i vissa köttfabriker tar upp slamsor o sånt som ramlat på golvet o lägger de i smeten. grovt äckligt. du vill förmodligen inte veta vad t ex sylta består av. de är galet vidrigt!

2007-12-10 @ 00:27:03
Postat av: Fredrik

Ian och Hubert:
Varför kommenterar du under två namn?
Anonym: usch det låter inte så bra ./ sylöta äter jag iof inte.. men det är kalrt man ska kräva att hanteringen även där är bra!

2007-12-11 @ 23:22:56
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Anonym

PLATSANNONS:
ICA-Maxi söker snabb ompacketerare.
KRAV: Garanterat samvetslös och utan tillstymelse till moral så att Du flyter in i personalgruppen.
OBS! Du får inte vara äckelmagad. Gammalt skämt kött kan lukta och vara ganska äckligt, även när man sköljt det.

2007-12-20 @ 18:06:52
Postat av: Ian W

Jag drar mig inte för att säga vad jag tycker: Dessa ICA-krämare måste ha svamphjärnor. Har de månne ätit gammal prionsmittad köttfärs? Det är helt OK att vara extremt gniden och vem vill inte ha en alldeles ny glänsande röd Ferrari, men då får man inte vara så inihelsikes bakomflötet och tro att alla vi pensionärer är fullkommet bakom flötet och tappade bakom ett lass. Så är icke fallet bästa ICA-krämare! Vi ser och vi (dessvärre) smakar och det vi ser (och smakar) är icke gott! Fly och far och göm Er på något gudsförgätet ställe utom landet, för vi pensionärer kommer icke att bli Eder nådiga!

2007-12-20 @ 18:15:28
Postat av: Berith

Men, man ska väl inte SLICA på gammal köttfärs ändå?

Snusk-ICA och snik-ICA!

2007-12-24 @ 08:41:05

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback