Jag och pendlarna...

Jaha, så var man helt plötsligt pendlare! Har börjat min tio veckor långa praktik på Green Cargo, i Hallsberg idag. Så det blir pendling, Örebro - Hallsberg. Och Hallsberg - Örebro. Så nu är det jag och pendlarna.

Det är jobbigt att pendla. Men det är värt det.

Det var kul. Det var very seriöst. Seriöst är bra. Men på en skön nivå. Trevligt folk. Trevlig folk är också bra. Allt är bra.

Kommentarer
Postat av: Anna

Välkommen till klubben. Jag pendlar Norrköping-Nyköping och omvänt varje dag. Har gjort det sedan maj förra året och kommer göra det minst till 1 oktober.
Det är jobbigt. Det håller jag med om. Det värsta är att man hela tiden måste planera in sin arbetstid efter hur tågen går. Kollegorna går hem när de vill och jag får sitta kvar och vänta in tåget.

Ha det

Postat av: Anna

Pendling kan vara riktigt gött bara man har lite bra musik! Jag lyssnar alltid på The Passenger med Iggy Pop när jag reser. Det spelar ingen roll om det är buss eller tåg eller flyg. Man måste helt enkelt höra den! Världens bästa rese-sång:) Hoppas jag kan se Iggy live på Peace & Love i sommar bara... Ha det bra!

2007-02-27 @ 18:27:20
URL: http://menmankanjualltiddromma.blogg.se
Postat av: vanda

Du jag har det värre.. två busshållplaster varjedag. turoch retur . ibalnd dubbelt upp x) hihi

2007-03-01 @ 20:13:53
URL: http://adnav.blogg.se
Postat av: Fredrik

Annorna:
Jag tycket pendlandet har vart smidigt så här en vexcka in i det. Musik underlättar ja :) dock jobbigt med att planera hur tågen går :/

2007-03-04 @ 21:27:16
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback