Mona Sahlin

Låt oss fasa in lite politik här. Nu har Sossarna fått en ny partiledare efter Göran Persson. Vilket är bra i sig, även om jag fortfarande hävdar att Göran är en av de skickligaste ledarna Sverige har haft.

Men svenskarna tröttnade, förståligt nog, på honom och röstade, oförståligt nog, på de blåa i valet.

Helt sinnes. Enligt mig.

Nu har de en kvinna vid rodret i alla fall. Det är bra. Och jag har fullt förtroeende för Mona Sahlin.

Vad är en toblerone i jämförelse med allt som alliansen redan vart med om? Dessutom är hon grymt skicklig. Har hört några debbatter och är imponerad. Hon klarar jobbet, om någon. Så döm henne inte innan ni faktiskt sett vad hon kan göra.

Nu hoppas vi fler kvinnor når höga positioner. Och 2010 har vi en kvinnlig statsminister.

Härligt.

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Helt ärligt. Sossarna kommer aldrig få tillbaka makten med henne i spetsen tror jag, förresten folket ville ju ha alliansen, vi har ju inte blivit lurade direkt eftersom vi har röstat i ett demokratiskt val!

Postat av: Jack the Ripper

Ja, den där Tobleronegrjen är ju ganska löjlig om man tänker på att Alliansens biståndsminister åkte taxi för skattebetalarnas pengar (vilket dom iofs får men hon gör det extremt mycket). Totalt för nästan en halv miljon kronor(!)

2007-01-18 @ 21:12:51
URL: http://blogg.aftonbladet.se/3059
Postat av: askungen

läser in...

2007-01-18 @ 22:37:48
URL: http://askungengwall.blogg.se
Postat av: Christina

ASG det kan du hoppa upp och sätt dig på att det kommer att ske. Denna kvinna kommer att skämma ut hela partiet som hon gjorde sist. Alla minns bara Toblerone men vad står det för måntro.... Kommer du ihåg?
Mvh/Christina

2007-01-19 @ 09:17:40
URL: http://blogg.aftonbladet.se/7606
Postat av: Lenne

Hoppas hon har lärt sig sen sist bara :S

2007-01-19 @ 16:29:29
URL: http://lenne.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till kerstin:
Jo, jag tror hon klarar det. Haha ja, "folket" (inte hela) ville ha alliansen i valet som nyss avr ja. Men det betyder ju inte att de vill ha dem i nästa val. Jag tror stenhårt att Sossarna tar tillbaka styret.

Till Jack..:
Ja, precis. Självaste Bildt har ju obetalde parkeringsböter som blöev märkningar.. Anders Borg ville ha anarki för drygt 15 år sedan. Ja säger då det. Mona tog ju tag i sitt och fixade det, nu har hon inte en anämräkning sen skandalen uppdagades. Mona har STOR politisk kompetens.

Till Askungen:
vad?

Till Christina:
vad kan jag hoppa upp och sätta mig på? Ne, jag tror inte Mona skämmer ut Sossarna. Jag tror hon kan vara lite det som Sossarna behöver... lite oväntad... jag ville ha Margiot Wallström... men Mona duger bra. Ja, jag minns vad Tobleronegrejen handlade om. Det avr obetalda räkningar, hon handlade på skattepengar (bland anant toblerone och lite kläder), hon har ordnat upp sitt liv sedan dess, hon har inte en anmärkning sedan dess. Det lilla hon gjorde är inget mot vad den sittande regering REDAN åstadkommit med.

Till Lenne:
Ja, det har hon. Man kan inte hitta en brist sen skandalen.

ha det BRA

2007-01-19 @ 17:52:59
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Kerstin

Haha, glöm att de kommer få tillbaka makten.. Alla var inte heller nöjda med sossarna, varför ska vi betala för saker om vi inte uttnyttjar?

2007-01-19 @ 19:11:26
URL: http://femprocent.blogspot.com
Postat av: Denise

Ja! Tack för en av de få som har en redig tanke om detta! Det är som om jag själv skrivit d!

2007-01-19 @ 23:18:31
URL: http://deniselaxen.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till kerstin:
vi får se... Mer som gillar sossarna än vad det är som gillar moderaterna i alla fall. Jag tror det blir ett rött Sverige igen i alla fall.

Till Denise:
Ingen orsak :)

ha det BRA

2007-01-20 @ 17:27:29
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Kerstin

Men det är ju tydligen inte så Fredrik eftersom Alliansen vann. Okej, sammanlagt fick de fler röster.. Sen är det bara bra för Sverige att få något nytt. Sjukvården tex, är den världens bäste egentligen? Som Goebbles sa: Om man upprepar en lögn tillräckligt länge blir den tillslut sann och det gäller Sveriges Sjukvård, för man kan inte få en vanlig hälsoundersökning i detta land längre.

2007-01-20 @ 18:34:48
URL: http://femprocent.blogspot.com
Postat av: henry

http://www.contra.nu/kommentar0702.html

2007-02-06 @ 00:11:24
URL: http://www.contra.nu/kommentar0702.html

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback