Sossarna populärast.


Bild:
Aftonbladet

Alliansen tappar mest stöd av alla regeringar någonsin i Sverige de första hundra dagarna. Jag finner det mycket roande, as a matter of fact.

Detta är även ett bevis för att flest människor i Sverige är Sossar. För Sverige ÄR ett solidariskt land i grund och botten.

Jag tror att många i valet inte röstade med Alliansen, utan mot Göran Persson. Jag har länge hävdat att han borde avgått innan valet. Även om jag tror alla är tacksamma att han har sanerat Sveriges ekonomi efter Moderaternas haveri 91-93. Men han skulle inte stannat längre än till 2002.

Då var det - outtalat - tänkt att Anna Lindh skulle ta över. Henne saknar jag. Hon hade vart den ledaren Sverige behöver.

Men i alla fall. Nu börjar det ordna upp sig. Mona Sahlin blir partiledare och hon ÄR mycket bättre i de tiderna som väntar än vad Göran Persson är. Och hon kan vinna valet 2010. No question about it.

Varför har Alliansen rasat? För att de haft en av de mest sämre regeringarna i Sverige någonsin. Och de har inte tacklat A-kassafrågan särskilt väl. Då de hävdar att sänkt A-kassa ger jobb. Det gör den inte, den tvingar dock de som verkligen behöver den att leva på knäna. Jag hade fattat om de sänk A-kassan då faktiskt skapat jobb. Så det fanns jobb att ta.- men nu sänker den innan de skapat jobb. Och säger, ta ett jobb! Det är insane.

Fredrik Reinfeldt har enligt mig inte alls visat särskilt godkända ledaregenskaper. Men vi får hoppas det artar sig, han ska trots allt styra Sverige i fyra år. För övrigt är det ett skämt att Lars Lejonborg fortfarande får vara minister.

Till Alliansens försvar. De har gjort i stort sett allt de sa i valet att de skulle göra. Men många lyssnade nog inte då de röstade blått, för att bli av med Göran Persson.

Sen är kanske den största anledning till ras att de har stått och anklagat Sossarna för att vara smutsiga och fula gällande mycket. Sen när de själva får makten är de inte ett dugg renare själva. Hycklare. Kort sagt.

Sossarna är inte bäst, men de är det bästa alternativet just nu. Precis som demokratin inte är ultimat, men det är den bästa vi har tills vi hittar något bättre.

Värt att notera är också att Miljöpartiet är Sveriges tredje största parti.

Sosseseger 2010!

Kommentarer
Postat av: Micke

Är det inte val 2010. Miljöpartiet vinner då:-)

Postat av: Fredrik

Till Micke:
Skrev fel.. Haha de är ju tredje största nu... :)

Ha det BRA

2007-01-21 @ 15:03:22
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Anna

Äntligen har folk förstått vad moderaterna är för några, men det hjälper ju inte. Vi är ju fast med blått styre ganska länge än. Tyvärr.

2007-01-21 @ 21:35:01
URL: http://majsanna.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till Anna:
Preeeecis. :/

Ha det BRA

2007-01-22 @ 10:01:56
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback