Freddie lämnar The Gunners...

Vilken skräll! Helt klart ett av de mest oväntande beskeden inom fotbollsvärlden på ett tag nu...

Tyvärr är jag skeptisk till hans val av klubb...

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha, ja, den var nice :P Men nu tycker jag att du var lite elak, kortet hör inte ihop med den dagen kan jag ju säga. Den dagen de togs var vi trötta efter hårt arbete :P
Ha de så bra du med! :)

Postat av: Fredrik

Anna: haha okej... Jag tror väl på dig ;P

2007-07-22 @ 21:53:14
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Elle

Hm..Lite under millen i veckolön. Jo, jag tackar jag. Hörde dock på nyheterna att han skulle få 1.4 miljoner/vecka.. Hursomhelst, galna summor & all skepsis försvinner :P

2007-07-23 @ 15:17:38
URL: http://hitme.blogg.se
Postat av: Pettan

Med tanke på den utrensning Mr. Wenger gjort de senaste åren så var det bara en tidsfråga innan Freddie skulle säljas, så nån skräll tycker jag inte att det var.
Han är ofantligt populär bland de engelska fansen och har gjort otroligt mycket för Arsenal under sin tid där(glömmer ALDRIG lobben över Schmeichel i sin första match för Gunners), men allt har sin tid.
Att det blev West Ham är väl ganska naturligt, han har aldrig velat lämna London o West Ham är väl den enda klubben i London (förutom ryska Chelsea) som kan betala den lönen som han hade i Arsenal.
Vad han än bytt till hade han ju bytt ner sig :) Nu får han komma till en klubb som satsar (om man nu lyckas behålla Tevez) o där han kommer få spela mycket.
Tro mig, det var mäktigt att sjunga med i "We love you, Freddie"-låten på Highbury. Den kommer garanterat sjungas när lagen möts i Norra London 1 januari.

2007-07-23 @ 18:15:55
Postat av: Fredrik

Elle: haha mm, kanske det... men jag trodde han skulle göra en tionde säsong i Arsenal.
Pettan: Ja, det blir nog bra, men jag tyckte det var lite av en skräll att han bytte klubb, trodde han skulle göra en tionde säsong. men det blir nog bra.

2007-07-23 @ 18:33:43
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback