Jävla idioter!

Dessa skulle jag vilja spöa upp och ned så de inte kan röra sig på minst fem år. Idioterna trakaserar en 60-årig man, genom att åka runt i bil och tuta på mannen och då filma hans reaktion. De tar även stillbilder på mannen. Dessa filmer och bilder lägger idioterna sedan ut på nätet. Detta har pågått i ett års tid.

Den äldre mannen har på en av filmerna vädjat att de ska sluta filma honom. Men då svarar dessa debila idioter med att skratta.

För det första, jävla idioter till ungdomar. De bör ju vara över 18 då de åker runt i bil. Man trodde väl att de hade mognat då, men tyvärr finns det allt för många killar (och ibland tjejer) som inte är mogna att bli myndiga.

För det andra så skulle jag vilja förlama dessa ungjävlar så de inte kan förfölja den äldre mannen. Jag blir alltid extra upprörd då det rör äldre personer. Hur kan man få för sig att förfölja en 60-årig man? Hur kan man få för sig att förfölja någon över huvud fucking taget?

Debila idioter är vad de är. De fattar nog inte ens att det som de gör i allra högsta grad är olagligt. Grip dem och skicka dem till ett ryskt fängelse. Så ska vi se om de skrattar lika mycket.  


Kommentarer
Postat av: A

Fredrik for President...!

2007-03-28 @ 11:12:04
Postat av: Fredrik

A: Haha lätt! Du kan bli min vice-president :)

Postat av: Angelica

Helt vansinnigt ju. Det finns verkligen sjuka människor som borde omyndigförklaras.

2007-03-28 @ 17:11:04
URL: http://angelica1987.blogg.se
Postat av: Evelina

Shit, snacka om att de där inte har ngt liv om det är det bästa de kan komma på.... *suck*

2007-03-29 @ 21:35:37

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback