Turnin' heads...

Hmm. En sak jag kom och tänka på. Då man är ute och går och möter en - i mitt fall - snygg tjej, då vänder man ju på huvudet och tar sig en extra titt, fast bakifrån då. Eller hur?

Är det väldigt killigt att göra? Alltså, att killar oftare vänder på huvudet än tjejer gör. Eller tjejer kanske inte gör på det sättet... att vända på huvudet och ta en extra titt. Hmm... aldrig reflekterat över det i alla fall.

Men.

Många tjejer märker ju att man tar en extra titt. Och då kommer helt enkelt min spontana fråga, tar ni tjejer det som en komplimang eller som att man är ett äckligt as?

Eller beror det på hur killen som vänder på huvudet ser ut?

Jag vänder ju på huvudet av ren reflex. Inget jag egentligen reflekterar över. Ser man en snygg tjej så vänds ju huvudet automatiskt, nästan.

Jag skulle nog ta det som en komplimang... Unless orsaken till vridningen var att jag såg ful ut.
Herregud! Det har jag inte ens tänkt på...
Jag - personligen - vänder ju inte på huvudet åt de som jag inte tycker ser särskilt bra ut, för de intresserar ju inte mig. De, tyvärr kanske, bara flyter förbi. Obemärkta. I alla fall för mig. Men hur är det där? Vänder man på huvudet bara för att se på en snygg person? Eller även för en som ser udda ut?

Eller man kanske mer öppet vänder på huvudet när någon ser bra ut. Och kanske liksom smygtittar på någon som ser annorlunda ut. Hmm.

Låter jag störd? Jag vet inte... Men det är öppet för debattering nu...

Anynone?

Kommentarer
Postat av: Sofie

Det är nog mer killar som vänder på huvudet. Men visst, kommer det en supersnygg kille så är det juh svårt att låta bli :P O ja, jag tar det iaf som en komplimang :D

Postat av: Amelie

Vet inte om det är mer "killigt" som du undrade men jag brukar vända på huvudet om nån intressant kille passerar mig. Han behöver inte vara "dösnygg" men tilltalande på något sätt :P När jag "vänder huvuden" brukar jag ta det som en komplimang, men är det män över 40 eller killar som man direkt ser vad de tänker då det hänger dreggel från deras mungipor så blir man bara illamående... fast å andra sidan får väl jag kanske skylla mig själv som gillar korta kjolar ^^

2007-03-17 @ 18:35:25
URL: http://mercedescamera.blogg.se
Postat av: Anonym

haha, vilket coolt inlägg, jag har aldrig tänkt på det här förut. det är klart man tar det som en komplimang ifall någon vänder på huvudet ;)

2007-03-17 @ 18:37:30
Postat av: ...

När man ser andra vända sig efter en tjej så tycker jag nog att det ändå är lite läskigt. Å andra sidan borde man ju ta det som en komplimang!!

2007-03-17 @ 19:04:52
Postat av: Jenny

Jag tar det nog som en komplimang men det uppskattas inte lika mycket om killen har den där "jagskulletadighärochnuomjagkunde" blicken. Förresten händer det nog att jag också vänder mig om efter killar...

2007-03-17 @ 19:34:41
URL: http://elsaa.blogg.se
Postat av: Emma

Brukar ta det som en komplimang om en kille vänder sig om efter mig. Fast det beror ju på, om han är 40+ kan det ju kännas lite läskigt. (fast ingen 40 åring har kollat på mig, vad jag vet..)

Om jag ser en snygg kille brukar jag då vända mig om efter honom!

2007-03-17 @ 19:48:40
URL: http://emmaahh.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag tar det som en komplimang. Men visst är det inte, som alla andra har sagt, kul om en gubbe dreglar över en...

Och det händer såklart att jag vänder mig om när en snygg kille går förbi:)

2007-03-17 @ 21:39:21
URL: http://menmankanjualltiddromma.blogg.se
Postat av: Amanda

Ah, the head turn, I love it. Men, som nästan samtliga innan mig sagt, det är INTE kul när män minst dubbelt så gamla som en gör det. Hoppas det här inte låter alltför diskriminerande men jag tror att de flesta tjejer kan hålla med mig om att byggjobbare är värst.
Hur som helst, jag vrider på huvudet efter killar mest hela tiden! Nu senast var jag på biblioteket och en exeptionellt söt kille gick förbi och jag vände mig i chock om efter honom och innan jag ens hunnit orera om honom för mina kompisar säger en dem att hon kunde se på flera meters avstånd att jag skulle tycka han var snygg, haha.

2007-03-17 @ 23:23:21
URL: http://mopinginstyle.blogspot.com
Postat av: Fredrik

Ja, det kanske är lite så. Om det är en 40 årig man som stirrar så kanske man tycker det är lite creepy... Och även om det är en normalgammal kille som riktigt stirrar. Kan jag tänka mig. Men ni kan vara lugna, jag tar bara en titt. Jag stirrar inte och har (nog?) inte den där blicken att "hejjagvilltadig härochnu"... haha.

Men i grund och botten så får man ju ta det som en komplimang...

2007-03-18 @ 09:31:01
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: J

Nämen,jag stirrar på snubbar hela tiden,antingen för att de är snygga eller har fräcka dojjor.Men så har jag aldrig varit dendär överdrivet kvinnliga typen heller.
Om jag kunde se dina funderingar i din panna så skulle jag vända mig om och stirra ett bra tag,de intresserar mig fredrik.inte för att ditt hunkiga yttre inte gör det.

nej nu måste jag slagga,klockan har för länge sen passerat 8.

har saknat dig kära fredrik.
100 höjdare ikväll,du vet plats och tid,be there.

fred ut,som man säger i betongen.

2007-03-19 @ 20:56:13
Postat av: Fredrik

J: Haha tack, you're too kind :)

2007-03-20 @ 16:31:30
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback