Pull the plug...

Funderar from time to time om jag inte gjort mitt på den här bloggen. Om jag kanske ska inse att jag inte kommer skriva något mer inspirerande eller välformulerat. Det varlänge sen jag skrev något som jag faktiskt är nöjd med. Och det känns jobbigt. Som fan.

Kanske är det dags att tacka för sig. Att släcka lyset... dra ut kontakten.

Det är i alla fall något jag funderar på varje kväll nuförtiden.

Det här skriver jag inte för att jag söker efter bekräftelse från er som läser. Utan det här skriver jag för att det är så jag känner just nu. Att jag snart inte har mer att ge.

Vi får se vad som händer.


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Du söker inte bekräftelse? Tillåt mig småle... Det är bara en stor fet lögn, det vet egentligen alla. Det fins INGEN som väljer att skriva en offentlig blogg ENBART för sin egen skull, för sitt höga nöjes skull. Ingen! Du söker, precis som alla andra, bekräftelse genom bloggvärlden. Och det är okej, det är helt okej. Alla söker bekräftelse, på olik sätt. Att skriva i en blogg är ett sätt. Jag hoppas sannerligen att alla dina läsare skriver ett par rader om hur underbar du är, för din skull. För din skull, enbart för din skull. Enbart för att du skall få den kräftelse som du så desperat, innerst inne, söker. Nu och alltid.

2007-10-14 @ 23:33:26
Postat av: Fredrik

Mimmi: du får MIG att småle. Att du inte riktigt läser vad som skrivs. Jag bloggar ABSOLUT för så väl min egen skull som att få på ett eller annat sätt få bekräftelse. Och det får jag varje dag ska du veta. Så där lider jag ingen brist. Men just det hä inlägget skrev jag INTE i behov av någon bekfräftelse. Det här inlägget skrev jag för min egen skull. För att jag behövde få skriva av mig det. Och sen om det leder till att jag får fina ord så är det en bonus. Men det var absolut inte vad jag intenderade med inlägget.

Postat av: Lilli

Men nej, lägg av. Eller alltså lägg inte av att blogga utan sluta vara så knäpp! Din blogg är grym. Du skriver skit bra. Sluta inte, snälla.

2007-10-15 @ 07:09:04
URL: http://sandqvist.blogspot.com
Postat av: Babyfood

Du får inte sluta skriva. Din blogg ger mig inspiration och får mig att le, även om det har varit en helvetesdag! Om du inte kan skriva för din skull, så får du ta och skriva för vår skull!

We need you :P

2007-10-15 @ 08:43:32
URL: http://babyfood.blogg.se
Postat av: Jessy

Nej, lägg inte ner bloggen. Vi behöver den.

2007-10-15 @ 09:36:15
Postat av: Frida

Neeej sluta inte! Sist du skulle "dra ur kontakten" så ångrade du dig efter bara några dagar minns jag :)

2007-10-15 @ 11:35:33
URL: http://frullaaan.blogg.se
Postat av: Patricia Klinteberg

Sluta INTE! Jag gillar din blogg. Du skriver på att coolt sätt, som får en att fastna i texten. Men om du verkligen inte känner för att blogga ska du lägga ner, men jag vill ha din blogg kvar! :) Det är det nog fler som vill..

2007-10-15 @ 17:09:29
URL: http://patsylife.blogg.se
Postat av: Fredrik

Lilli: tack =)
Babyfood: oj... tack! =)
Jessy: behöver ni verkligen den? jag ställer mig tvekande. men tack! =)
Frida: ja, haha det gjorde jag förvisso, men tiderna förändras :P
Patricia: oj tack! =)

2007-10-16 @ 21:33:45
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback