Nej, jag vill inte ha gratis Omega3 telefonförsäljarjävel!

Varför finns telefonförsäljare?
Jag hatar telefonförsäljare. De förstår aldrig när man säger nej, utan de bara fortsätter mala på. De är telefonens Jehovas Vittnen, som sticker Bibeln mellan dörren och dörrkarmen då man försöker stänga dörren för dem, samtidigt som de skriker; "Nej, öppna, du skadar Guds bok".
 Jag förstår inte varför de inte förstår vad ett nej betyder.
De ropar om att man får en vara på prov först, helt gratis. Och sen ahr man bundit upp sig på en ett års lång prenumeration på strumpor, utan att man vet om det. När en telefonnisse säger att något är gratis, så är det fan inte det. Finns alltid någon hake. Man binder sig på ett eller annat sätt.

- Just nu BJUDER vi dig på ett paket Omega3 HELT GRATIS, vad säger du?
- Nej, jag klarar mig.
- Men det är GRATIS!
- Som sagt, nej.
- Men du behöver inte betala något!
- Nej, jag vill inte ha Omega3.
- Men vi bjuder ju dig på Omega3!
- Men snälla, jag vill inte ha något!
- Men..
- Nej, nej, nej, nej, nej!

*Klick*

Som tur är ringer de oftast mitt på dagen (?!) då man inte är hemma. Men eftersom att jag vart hemma de senaste dagarna på grund av sjukdom så har jag tagit emot ett antal samtal. men egentligen kan det ju inte få tag på så många, då de flesta jobbar... Eller iof, alla sjukskrivna och arbetslösa som går hemma är väl lätta byten. Ja hur var det nu, Fredrik, visst var det närmare 1 000 000 arbetslösa i Sverige... Vill jag minnas att du sa i TV i alla fall...
Äh. Skit samma.
Det är telefonförsäljarna vi ska gå på här.
Är det bara jag som stör mig på dem?

Men nu har jag börjat svara The Seinfeld-way. For real.

Och det fungerar!


Kommentarer
Postat av: Tobias

ah dom är speciella .. be om deras hem nr nästa gång och se deras reaktion !

Postat av: Lilli

Usch och fy för telefon försäljare! Äslar min mosters sätt att bli av med dem. Ge telefonen till sin 3åriga son, med kommentaren att du bör nog prata med min man. Min lilla kusin som knappt kan prata ÄLSKAR att prata i telefon och pratar på i evigheter. Gissar att det inte är mycket vettigt som kommer ur hans mun. Skulle vilja se försäljarens min under de samtalen.

2007-09-14 @ 20:01:52
URL: http://sandqvist.blogspot.com
Postat av: Sara

Jag håller med dig helt och hållet. Det är jättejobbigt med telefonförsäljare. Samma sak gäller dem som knackar på dörren eller som står vid matbutiker.

2007-09-14 @ 20:25:43
URL: http://fotbollen90.blogg.se
Postat av: Lisa

Mja, det är inte själva försäljaren i sig jag avskyr. Det är samtalet. Att man helt i onödan slänger iväg tid på ett samtal som man vet inte kommer leda till något vettigt..

2007-09-14 @ 20:30:43
URL: http://lisai.blogg.se
Postat av: Fredrik

Tobias: ja, som Seinfeld haha
Lilli: hhaa underbart!
Sara: mmmm :/
Lisa: men det är försäljarna som inte fattar när man säger nej.

2007-09-15 @ 11:20:53
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: niki

den är klockren!

2007-09-15 @ 12:16:10
URL: http://blogg.modul8.net
Postat av: Lisa

Hahaa, bra sätt där Seinfeld!

2007-09-15 @ 15:23:29
URL: http://fashiongeek.tjejsajten.se
Postat av: Ivona Tinkle

Hej! Ah, Gud, det kanns nastan brottsligt att inleda sin langa kommentarsbana har utan att kunna anvanda a, a eller o, men what the hell! Som att jag har mycket till en image att varna om anda kanske!
Och angaende telefonforsaljare sa kommer du anda lyckligt undan ska jag saga dig, som faktiskt kan saga "nej nej nej!" och lagga pa. Jag sitter bara tyst, blundar, tittar mot skyarna for att samla styrka, ger ifran mig ett Family guy-late av psykisk smarta (aaaah... ssssssssss... aaaaah... ssss) och vaser sedan fram ett ytterst motvilligt och ynkligt "okej da". For att sedan totalt glomma bort att betala fakturan eller avbestalla nasta sandning, och sen sitter jag dar och far betala ETTHUNDRAATTIOATTA JAVLA KRONOR (jag ber om ursakt, det har ar mkt traumatiskt for mig) for ett par rakblad som jag aldrig anvander. Och sen svar jag oavbrutet i en vecka och forbannar foretagets namn medan jag hytter med naven mot skyn, innan jag mottar nasta samtal en vecka senare och historien upprepar sig.

2007-09-15 @ 16:36:53
URL: http://www.ingentingatt.se
Postat av: Fredrik

Niki: haha mm :D
Lisa: mm som fan haha
Ivona: haha underbart att du dessutom referar till Family Guy's mest klassiska sekvens ever! Men fan vad jobbigt, du får lära dig att säga som Seinfeld gör, lovar det är svinkul och fungerar, de blir helt ställda... och att du inte hade några prickar är i sig en väldigt liten sak, när man ser till kommentarens helhet. du är välkommen tillbaka, med eller utan prickar

2007-09-15 @ 17:10:08
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback