Nu spårade det hela dessutom...

Nu spårade jag på Facebook. La upp en bild på Leif "Loket" Olsson och fyllde i Bingolotto-relaterad information i min profil.

Nä, nu skiter jag i det här.Kommentarer
Postat av: kim

fattar inet riktigt vad face book är! Om du vill se värdens dyraste pizza eller världens dyraste väska kolla in på min blogg!! Ha det bra!

Postat av: Danne

Hej Fredrik!
Hur är det med dig? Det var väldigt längesedan. Jag ser att du har förbättrat ditt sätt att skriva väldigt bra. Kör hårt min vä.
Danne (fd. Writers Edge)

2007-09-18 @ 10:46:19
URL: http://everettparker.blogg.se/
Postat av: Ivona Tinkle

HAHA! Just exakt hur låter "bingolotto-relaterad" information egentligen? Födelsedatum: Olov 88, Bertil 03, Ivar 14, typ? Jag tycker facebook är rätt kul iofs, men fult som stryk och rätt oorganiserat.
Du måste åka till England någon gång helt enkelt. Inte för att gifta dig, det vore förfärligt, men för att verkligen njuta av livet. Och dyrt blev det inte heller
om man åkte med Ryan air, iaf inte förrän man började käka på det mkt förförande Subway typ sju ggr om dagen.
Forumet jag snackade om är iaf springsteen.se, och det är rätt schysst faktiskt. :) Inte för att jag någonsin har bidragit med något som faktiskt varit Brucerelaterat där, men jag ser mig själv som den okrönte mästaren i sådana relevanta ämnen som "Arga tråden" och typ "Bortförklaringar för de idioter som sjabblar till det i bootleglistorna" (den sista var inte riktigt sann. Tyvärr. För nu har vi
som känner oss träffade av idiot-stämpeln ingenstans att vända oss).
Tyvärr tror jag inte att SVT har ryggrad nog att ta in Californication, den är nog snarare ämnad att dyka upp i Canal plus tablåer kring midnatt med sina jämlikar ;)

2007-09-18 @ 12:51:26
URL: http://www.ingentingatt.se
Postat av: A

^___^

2007-09-18 @ 14:41:49
Postat av: Fredrik

Kim: okej, ja du snackar med dina vänner där typo.
Danne: Nämen DET var absolut länge sen! gud, jag måste läsa din blogg nu bara för det!
Ivona: jadu, vet knappt själv vad det betyder hhaa Får ta och åka dit då :D verkar vara en grym stad, faktiskt. Ryan Air är ju billigt. Ska medlem på det forumet nu bara för det :D men jag har inte Canal Plus... fan, SVT måste fan köpa den.

2007-09-18 @ 17:53:30
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Fredrik

A: haha :)

2007-09-19 @ 23:03:49
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback