Intresseklubben tar ett bad.

Idag har det vart svårt stressigt på jobbet. Nåväl, tänkte jag och jobbade på. Och ja visst, i slutet av dagen så hade kaoset på mitt skrivbord i form av diverse papper, fraktsedlar och post-it-lappar faktiskt upphört. Det var precis som när jag satte mig där imorse. Rätt skönt det där, när kaoset reder sig.

Och! Och!!! Och!!! Jag måste bara berätta att bankerna har äntligen insett att folk i allmänhet jobbar under deras öppetider och har därav ändrat till att merparten av veckans sju dagar ha öppet ända till klockan 18:00! Helt galet bra faktiskt. Så jag han ju med alla mina bankärenden, givetvis. Bort med Swedbank och ner, lite djupare, i Handelsbanken. Som för övrigt är en väldigt bra fungerande bank.
Haha! Hela min dag har förresten vart en enda stor "Ursäkta, ni glömde paketet!"-sällskapsresehistoria. Då jag i tid och otid nästan förlag mitt viktiga papper varpå jag skrivit upp diverse viktigt vetande inför de ovan nämnda bankärendena. Det är tur att alla inte är som jag. För det finns tydligen uppmärksamma människor också. Det tackar vi för.

Så snart ska jag ta mig ett långt skönt och framförallt varmt bad. Åh bad är det nya svarta alltså... Det är så underskattat och det gör underverk för lederna (Fredrik, 80 åring som lider av reumatism?) och musklerna (de få man har i alla fall).

Men först; se klart Frasier på Kanal 9.

Kommentarer
Postat av: sara

vad är felet på swedbank? :P

Postat av: Fredrik

Sara: haha nja inte så mycket att det är fel på dem som att handelsbanken är bättre :)

2008-04-09 @ 22:38:43
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback