TAW är briljant.

Konserten med Tomas Andersson-Wij igår var vackert bra. Set-listen kändes väl vald och Tomas såg lika stilig ut som han alltid gör. Inför en mycket tyst publik spelade han en blandad kompott av låtar, nya och gamla mixade. Där Hälsningland, tillsammans med Blues från Sverige var kvällens starkaste kort.

Förra året hade TAW:en med sig gotlänningen Tobias Fröberg som värmde upp oss. Ett mycket briljant val. I år plockade han fram en tjej, vars ursprung man kunde härleda till norrland på hennes dialekt, som heter Jenny (Jenni?) Abrahamsson. Som nog ingen hört något om innan. I alla fall inte jag. Men vacker röst det hade hon. Kan gå långt.

Men nästa gång hoppas jag att Herr Andersson-Wij väljer ett mindre och mer intimt ställe att spela på. Ett halvfullt konserthus ger inte samma feeling som en mindre pub där publiken blir mer involverad i musiken. Det blir lätt stelt och lite för tyst när man sitter uppradade som man gör i i just Konserhuset i Örebro. 

Efteråt begav vi oss vidare till O'Learys för lite öl (och ett rätt hyfsat cover-band skulle det visa sig). En bra avslutning på en bra kväll.
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Jennie Abrahamson är grymt bra! Hennes debutalbum lights tycker jag att du borde lyssna igenom! =)

Postat av: Fredrik

Malin: mm :)

2008-04-16 @ 22:56:43
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback