Vad säger din blogg om dig?

Kolla vad er blogg utger er för att vara här.

Så här blev utfallet för mig och min blogg:

"Vårdaren - Vårdaren (the relater) föredrar att förlita sig på sina sinnen, det man kan se, höra och ta på. När de ska fatta beslut om något föredrar de att göra det med personlig värme och hur beslutet påverkar människor. Hur viktig frågan är för dem själva eller andra de bryr sig om är oftast det första de tänker på, medan den rent logiska analysen kommer först i andra hand.

De är mycket mer intresserade av fakta om människor än om fakta om saker och brukar därför ha ett smidigt socialt liv. De brukar trivas bäst i arbeten där deras omtanke om andra personer kommer till sin rätt - gärna arbete med barn och äldre, socialt arbete, försäljning (om varorna är konkreta) och serviceyrken.


Det som framförallt driver Vårdare är bra relationer med andra människor. Det kan vara både känslan av närhet med andra människor i nuet (att få hjälpa till eller bli hjälpt) eller upplevelsen av trygga och stabila långsiktiga relationer (familjen, vänkretsen, medlemskap i sammanslutningar etc ). De framstår ofta som sociala och personliga på gott och ont. Vill du få en Vårdares uppmärksamhet - pröva "hmm... skulle du kunna hjälpa mig med... eller hur mår du?".


Man kan ofta känna igen Vårdare på att de ofta använder ord som beskriver människor, känslor och deras uppfattning om dem".

Stämmer det? Jag vet inte.


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag gjorde också testet och fick samma resultat: vårdaren. Hmm, undra vad man mer kan få..

Postat av: Ivona Tinkle

Hihi, jag blev idealisten!

2008-04-13 @ 09:49:43
URL: http://www.ingentingatt.se/wp/
Postat av: Fredrik

Anna: mm
Anna: din jävlel! jag blev en vårdare medans du får räkmacke-idealisten.

2008-04-16 @ 22:59:03
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback