Intressanta ligor.

1. Allsvenskan.
2. Premier League
3. La Liga
4. Serie A

Motivering: Allsvenskan är för mig den mest intressanta, inte den bästa, men den mest intressanta. Sen kommer världens bästa liga som två, nämligen engelska. Trea blir spanska då den är rolig att följa med sin tekniska fotboll. Och fyra blir italienska som inte alls känns roande. Men den är fortfarande mer intressant än europas övriga ligor..

Kommentarer
Postat av: Pettan

Jag råder dig att se franska eller holländska ligan. Inte för att det är bättre kvalité än i Italien, men fan så mycket mer underhållande. Full fart framåt o inte särskilt tätt bakåt. Om man gillar klassisk engelsk fotboll så visar Viasat en del Championship matcher på helgerna. Klockrent när man ibland saknar Tipsextra från 80-talet.

2008-01-16 @ 23:21:56
Postat av: Niklas

För oss med obegriplig fascination för - och stor kärlek till - baseball känns ingen liga så himla intressant förrän det bli april och New York Mets spelar sin första match för säsongen. (Därmed inte sagt att jag inte följer även fotbollen ganska slaviskt ändå...)

2008-01-17 @ 00:05:55
Postat av: Sanna

Din lilla nörd!

Postat av: Fredrik

Franska ligan gillar jag faktiskt också =) den är nog faktiskt mer intressant än italienska...
Niklas: jag har verkligen försökt lära mig förstå baseball, ch tror jag kan det nu haha men det är faktiskt rätt kul att se på =)
Sanna: :P

2008-01-20 @ 11:13:50
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback