Skottpeng på efterblivna idiotbarn.

Var på bio och såg National Treasure igår. En välgjord film med bra skådespelarinsatser. Nicolas Cage är lysande som alltid. Men. Den faller på att den är så förutsägbar. Likt de flesta lättsamma humor/action-filmer som släpps från Disney. Men absolut en lättsmält film Som du kanske inte direkt inte tänker så mycket på efter att du kommer ut ur salongen, men väl där inne så är du totalt fokuserad på den.

Så den var absolut sevärd. Men om du inte ser den så missade du inte direkt något.

Sen skulle jag vilja inför skottpeng på alla människor som stör under en bio. Speciellt på fyra debila barn som satt på samma rad som mig. På exakt platsen brevid mig och så vidare. Istället för att se på filmen satt de och slog på varandra. De hällde ut popcorn på golvet. De störde under hela filmen med att prata. De satt och suurplade överdrivet mycket med colan. De började kasta popcorn på varandra. De Tog sina sugrör och blåste på varandra.

Spontan fråga; hur får så efterblivna barn lämna lågstadiet? De var väl kring 14 iaf och uppförde sig som svin. Hade något av deras jävla popcorn hamant på mig hade jag skällt ut dem så det hade donat i deras miffoskallar för resten av deras liv. Och det var så (visar med tummen och pekfingret) nära att jag faktiskt gjorde det då började hälla ut popcornen i slutet av filmen.

Tyvärr är jag lite för svensk. Lite för sansad för att få ett vredesutbrott.

Men som sagt. Skottpeng på efterblivna ungjävlar som inte vet hur man går på bio. Och ja, de måste vara efterblivna för de bör ha lärt sig hur man fucking uppför sig på en bio efter 14 år i livet. 

I alla fall. Worst. Biobesök. Ever!

Och filmen? En trea.

Kommentarer
Postat av: eremo

Men varför i hela friden sa du ingenting till dem!?
Om ingen gör något så kommer de fortsätta att bete sig sådär. Nä nu blev jag lite besviken Fredrik, nästa gång nåt sånt där händer är det DU som ryter till ordentligt.
Uppfattat?

Postat av: Fredrik

Eremo: för att jag är arg på mig för att jag inte gjorde det!

2008-01-31 @ 11:27:00
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback