Ingvar ÄR På Spåret.

Hallå! Igår blev det en trött fredag. Men sånna får man också ha.
Idag är det Mello! Detta fantastiska spektakel. Ser redan fram emot kvällens briljans från Petra Mede. Nu kan man uppfatta den där meningen som ironisk, men låt mig förtydliga att det inte finns ett uns av ironi. Petra kicks ass.
Synd i övrigt med Ingvar Oldsberg, dvs att han inte kommer leda På Spåret längre. Känns som att man kan lägga ned det, egentligen. Ingvar är ju fasen På Spåret. Det blir väl som "Jeopardy" när Magnus Härenstam försvann. Annars låter Ingvars nya projekt "Här är ditt liv" fruktansvärt intressant. Som ni förstår så fick jag ju aldrig uppleve det med Lasse Holmqvist, av uppenbara skäl.
Hur som så tycker jag att man kunde ha låtit Ingvar göra båda programmen, men det handlar väl om pengar hos SVT. Ingvar är förmodligen inte billig.
Annars är Johan Wester brutalt grym. Värdig vinnare, indeed!

Kvällens Mello känns i övrigt intressant. Tror "nya Carola" tar hem det. Dvs, Molly Sandén. Hon har ju blivit fruktansvärt prisad av kritikerna. Eller vem vet, kanske är det just därför hon inte kommer vinna. Vi får se! EMD plockar väl fjortis-poäng. As usual.

Hoppas ni får en fin kväll iaf!

Ingen känns så geniun som Ingvar. Hela Sveriges favoritgubbe!


Kommentarer

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback