Vart fan är min helg?

Jaha. Så är snart en till helg över. Skithelg med tanke på att jag inte vart fullt frisk. Jag har varken lust, råd eller tid att behöva vara hemma fler dagar än i fredags. Svindyrt att vara sjuk ju.
Nåja. Låt oss fokusera på något roligt istället. Ikväll är det Beck, igen. Lite av en ny söndagstradition ju. Gillar att TV4 visar de "nyare" Beck-filmerna på tv faktiskt.
Läste förretsen att de resterande två filmerna i Millenium-trilogin ska gå upp på vita duken trots allt. Tanken var ju att de skulle visas i SVT. Men tydligen var påtryckningarna så hårda på SVT att släppa dem till biopubliken så ja, då bev det som det blev. Vet inte om man ska gilla det eller ej. Visst biokänsla är ju grymt, men SVT hade ju vart gratis. Känns som att det är girigt att styra om alla filmerna till bio, bara för att första spelat in så mycket pengar.

Men Robinsson. Robinsson. Robinsson!
De - som vanligt alltid lika - negativa Aftonbladet-kommentarskrivarna dissade programmet med fotknölarna. Själv tror jag vi ska ge det tid, dvs så gruppen får minska lite. För som det är nu så är det för svårt att ta till sig karaktärerna. Det finns för många. Men om kanske två-tre avsnitt så tror jag vi är tillbaka på gammal vanligt Robinsson-mark igen. Gillar att TV4 bara har ett avsnitt i veckan. TV3 sabbade totalt då de började sända varje dag.
Ne, vi får ge Robinsson en chans nu. Jag ska se även nästa vecka.

Men!! Någon som jag fastande för är ju Magnus "Solbrillorna" Uggla's storslagna underhållningsprogram Vart fan är min revy? på SVT. Fruktansvärt roligt program. Han är ju en sann entertainer, den där Uggla. Synd att det går samtidigt som Robinsson. Men SVT Play är ju genialt, så där har vi ju möjligheten att se programmet igen. Och igen. Och igen. Ja, så många gånger du vill. Storslaget bra.

Västerås vann SM-finalen i bandy. Grattis.
FBK körde över Skellefteå. Det gillar vi.
Sen van Kalmar med 1-0 över IFK Göteborg i Supercupen. Bra.
Men herregud vad dåligt med folk det är på en sån match. Det är ju för fan en titel! Skapa stämning då!

I Babben och Co (som är rätt trist och lite för plottrigt) så var Tommy Körberg magisk. Han är en riktig karaktär den där Körberg.

Ne, nu ska jag städa klart här.

Later grabbs and tjejs!

--

En fruktansvärt fin akustisk version på
Hope and Glory från Mello. Måns är briljant.



Kommentarer

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback