Skridskoåkning och Strage har förgyllt min dag!

Även om jag nu inte är så förtjust i skridskoåkning så var det ändå skönt att glida runt på isen. Jag, J, Mi, D, Mo, G och Ma åkte. Jag har inte åkit på 7 år. När jag var liten så åkte jag väldigt ofta. men med åren så avtog intresset. Jag märkte idag att lite ändå satt i.´Men du fan vad ont i fötterna jag hadde efteråt. Jag märkte rätt så snart att "hockeystoppet" som jag bemästrade när jag var liten inte fanns kvar i mig... Inte för fem öre. Istället för att stoppa så fortsatte jag rakt fram, om en stapplande och i full aktivitet med att inte rammla efter mitt misslyckade "hockeystopp". Jag rammlade inte. Jag rammlade inte över huvudtaget idag. Jag är rätt så stolt över det. Vi spelade bandy. Tjena vad jag sög! Men herregud, det var kul.

När jag kom hem så tog jag ett bad. Samtidigt läste jag Fredrik Strages nyaste bok, "Fans". Den är sjukt bra... faktiskt riktigt intressant. Jag kommer givetvis ge en recenssion av den sen här i min blogg, precis som jag gjorde med
Filip och Fredriks, "Två nötkräm och en moviebox". Så jag har ägnat eftermiddagen till att läsa. Jag började idag. Redan läst 100 sidor. Som sagt, den är sjukt bra!

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Kompromissen

Jag diggar Fans sjukt mycket också. Gillar du Fredrik Strage ska du även läsa hans första bok Mikrofonkåt om du vill utforska den svenska hiphopscenen för några år sedan. Rekommenderas starkt!

Postat av: v

du verkar lika duktig på att spela bandy idag, som när jag spelad bowling.. I want to forget the hole thing.. What was i thinking...
men du ,jag ramlade en gång idag, på nåt konstigt sätt vek sig mina nu såkallade spagettiben och puff! där satt jag,,;S .. oJoj,, man har inte roligare än man gör sig eller?

2006-01-30 @ 19:52:07
URL: http://adnav.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback