Teknikst haveri har stoppat mig från att bli nästa Skugge, Marklund och Lindström!

Nu är det så här. I fredags var sista inlämmningsdagen för krönike-tävlingen på Expressen. Jag lämmande in min på onsdagen, alltså mejlade in den. Nu har jag upptäckt att min inte kom med bland de utvalda. Vilket jag blev sur på. För min är bättre än många andras där. Men nu har jag efter lite efterforsknignar kommit fram till varför den förmodligen inte kom med bland de utvalda. Den låg kvar i min utkorg. Jävla Outlook Express! Alltså, mitt bidrag kom aldrig fram! Hur sjukt jobbigt är inte detta?! Jävla Outlook, först Wikingsson-incidenten och nu detta! Fan för tekniken!

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: ffff

Tror du seriöst att du har någon framtid som krönikör? Snälla nån.

2006-01-23 @ 20:07:12
Postat av: v

har jag inte sagt att livet är hårt..! för jäkla hårt.. men ja.. sikta mot rymten så kanske du iaf når stjärnorna! bra att du har self feeling.. !
weell livt går trots allt vidare.. det är bara att ut och gå mera.. eller va fa* sa ja nu?:P

Postat av: Fredrik

Till ffff:
Man ska alltid drömma... så är det bara... alltid! Sen om du inte har några drömamr eller förhoppningar så är det upp till dig, men ditt liv ju bli rätt så trist!

ha det

2006-01-23 @ 20:13:36
URL: http://www.freddan888.blogg.se
Postat av: v

hehe jag har också drömmar men de tror jag ju ska vbli uppfyllda! alltså barcelona jag och valdes, maxi,messi, dinho och hela högen HAHA what aa!

2006-01-23 @ 20:20:23
URL: http://adnav.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback