Lagrell ÄR en riktig salladspajas!

Lars-Åke Lagrell ÄR en pajas! Han borde avsättas... Jag har aldrig sett någon göra ett så dåligt jobb som han. Slääääng ut honom, eller ännu bättre vi kan ju göra så som han brukar göra, tvångsdegradera! Vi degraderar honom till rännstenen. Vilken salladsperson han är. Idiot!

Varmast,
//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Spanskmannen

Håller med, vilket jäkla pucko! Anlita den girigaste mest pengakåta mannen som någonsin funnits för att ordna ett viktigt tv-avtal. Vem kunde inte förutspå att det skulle sluta såhär?

Att sen säga att "För några år sedan fanns det inga ppw-sändningar" för att på nåt sätt göra det bättre är ju så korkat som det kan bli. För några år sedan fanns det inte HD-tv eller mobiletelfoner med kamera heller, så vad vill han ha sagt? Att vi ska vara nöjda med det som varit och att utvecklingen gått framåt och inte bakåt? Han borde kickas!

Postat av: Fredrik

Till Spanskmannen:
Ja, precis! Svenska fotbollsförbundet borde genomgå en total utrensning och verkligen få en förnyelse. Att låta Lagrell fixa TV-avtal är ju som att låta ett barn få härja vilt med ett automatvapen. Och hans resonemang om PPW är stördt... nä, han är en pajas som borde avsättas...

Må KANON

2006-05-14 @ 18:46:15
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback