It´s all about Fredrik & Filip today!

Fredrik och Filip (och Frank Andersson) i Ett Herrans Liv-studion... FOTO: Kanal 5

 
Idag har Fredrik Wikingsson och Filip Hammar´s nya TV-program premiär. Ett Herrans Liv heter det och kommer sändas torsdagar klockan 21:00 från och med ikväll på Kanal 5. För att fira detta så tänker jag på A Blogg on The Rocks ha detta lilla inlägg där det mesta som jag har skrivit med Fredrik och Filip kommer finnas tillgängligt. Andas in, välj en av länkarna nedan och NJUT!

- Min intervju med Fredrik Wikingsson
- Här var jag med på inspelningen av Ett Herrans Liv
- Filip och Fredrik om Ett Herrans Liv i ett klipp (Kanal5.se!)
- Fredrik och Filip om Ett Herrans Liv i textform (Kanal5.se)
- Min recension på deras bok "Två nötkräm och en moviebox..."
- Min recension på deras bok "100 Höjdare"
- Filip och Fredrik framställs som två kvinnliga genitalier...
- En chatt med F&F
- Filip Hammar är rädd för att hoppa bungy!
- Förhandsvisningen av Ett Herrans Liv såg jag på...
- F&F räddar Rockbjörnen
- Premiär av 100 H

Det finns en hel del mer i min blogg att läsa.. Mitt tips är att ni söker i min blogg med något av följande sökord:
"Filip"
"Wikingsson"
"F&F"


Missa nu inte kvällens premiär! Klockan 21:00 på Kanal 5. Ett Herrans Liv

//Fredrik

Kommentarer
Postat av: Emma

Fredrik, Fredrik, nu gav du mig ytterligare 12 anledningar att skjuta fram pluggandet... Illa. Jag kommer dessvärre missa premiären ikväll :O Vet du när reprisen går?!

Postat av: J

Underbart program,men det var väl ungefär vad man hade väntat sig.måste nog gå och fria till Frank Andersson nu,härligare snubbe har jag då aldrig skådat,hoppas bara jag kan höra vad han svarar.oväntade skådespelartalanger från fredriks sida,var det herr wikingsson eller en kåt,medelålders övergreppsman?hard to tell,mannen är extremt begåvad,pippa som en brunstig kanin.

lev väl kära fredrik!
ps.måste verkligen skaffa mig en permobil,lär få många avundsjuka blickar kastade på mig i skolan..eller kanske inte.

2006-04-13 @ 22:28:36
Postat av: Fredrik

Emma:
haha. Jo 12 BRA anledningar juuu! Men hoppas ditt pluggande går bra. Varför missar du? Det avr i alla fall synd att din mediapålayer inte fungerade... Då hade du fått sett det.

Till J:
Har väntat på en kommentar från dig. Jo, helt sjukt sköööna är de. Så jävla roliga när de är i Hummelgården. Bästa är ju skejtarungen. Så kul! Frank Andersson är ju en otroligt sköön människa, dock lite insane (Syftar då på russian roulette). Men Permo-OS var ju SJUKT kul... Nu vill man ha en permo... skulle ju sitta fint haha.. Men jag tror nog inte man blir avundad pga den... haha Men mest grymt att ha.. Läste du min intervju med Wikingsson?! Den blev man ju nöjd med... så jävla sköön kille alltså... Jag hoppas nästa program blir bra alltså... (Det som jag är med i blir ju aoutomatiskt bra...)

Må FINT

2006-04-13 @ 23:14:05
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: J

haha,alltid kul att vara efterlängtad så det tackar jag för.jo lite dum i huvudet är han ju den där frank,men det får de gärna vara.självfallet läste jag din intervju med herr wikingsson,mäkta imponerad och faktiskt lite stolt är jag.du är en mycket ambitiös herre och jag har sagt det förr men jag säger det igen för att vara jobbig,du kommer gå långt,no doubt.ni verkar ju ha ett riktigt fint band du och fredrik,lite avundsjuk får jag medge att jag är,lite..nästa avsnitt av ett herrans liv kommer absolut bli det bästa,det tvivlar jag inte två sekunder på.
nej men vad säger du freddan,vi köper en varsin permobil och drar till the US..över atlanten.
du får ha en riktigt gul och fräsig påsk herr Stengarn!haha..första och sista gången jag använder mig av det ordet.

2006-04-14 @ 11:51:52
Postat av: Fredrik

Till J:
haha. Frank är ju sjukt stordt rolig. Jo,vi köper fan varsina permos och drar till the US of A.. skulle ju avra grymt haha.. Jag längtar redan till nästa EHL-avsnitt... De är ju as bra och intressanta. Tja, Fredrik är så jävla rolig och trevlig...Jag ser det som en stor förmån att få ha mejlkontakt med han hha så mycket saker man får reda på alltså.. Så jag ser att du snappat upp mitt efternamn,.., haha Stengarn... tja.. det är ju i alla fall ett orginellt sådant..

Må ABSOLUT bäst och på återseende.

2006-04-14 @ 15:40:38
URL: http://freddan888.blogg.se
Postat av: Anna

Jag är faktiskt besviken. Jag tyckte inte att progrmmet var så bra som jag hade trott att det skulle vara. Det kan ju ha varit för att de hade Frank som gäst. Vilken otroligt konstig människa. Tror inte att han har alla hästar i stallet... Dock var ju humlegården och permobil-OS roliga, men det var ju det enda. Du säger att nästa program blir bättre så jag litar på dig.

Glad påsk på dig.

//Anna

2006-04-14 @ 16:39:27
URL: http://www.majsanna.blogg.se
Postat av: Fredrik

Till Anna:
Jo, programmet var ju kanon, om man tar det för avd det är alltså. Du kan inte se detta som en renodlat humorprogram, detta är mer ett intervjupårogram med små små inslag av komik... Men tja, Frank är väl kanske inte den roligaste människan haha..

Må FINEMANG och hoppas din påsk är kanon

2006-04-16 @ 14:12:50
URL: http://freddan888.blogg.se

Du tänker väl kommentera?

Ditt namn:
Glöm för fan inte bort mig!
Din E-postadress:

Din hemsida:

Dina åsikter:

Trackback